Selamlar. İstanbul'da özellikle parti arabalarının arttığını gözlemledim, son 1 haftadır Cevahir AVM gibi lokasyonlarda parti arabaları adeta sırayla nöbetleşip megafondan bir şeyler dinletiyor.
Yine aynı şekilde dijital reklam kısmında siyasilerden gelen talepler geçen aya göre falan 5 kat artmaya başladı. Viral reklam çalışmaları yapıyoruz, mailime günde minimum 2 adet farklı partiye mensup vekillerin asistanlarından, ekiplerinden, ajanslarından Ekşi sözlük entry girişi için teklif geliyor.
CB her ne kadar bunu her ay yalanlasa da zannediyorum erken seçim olacak, parti teşkilatları çok ivmelendi çünkü özellikle bu Mayıs ayında. Sizin oralarda, sektörlerde durumlar nelerdir?
Erken seçim geliyor mu?
23
●1.346
- 20-05-2022, 13:40:20
- 20-05-2022, 13:42:23Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Seçim olsada hızlı bir şekilde gereken tepkimizi gösterebilsek .nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-05-2022, 13:44:16Yoldaşımız MHP barajı geçemediği için düşürdükTrancesport adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-05-2022, 13:44:43Mevzu buysa onun için de bir kanun çıkarırlar. Bu ülkede hukuk olması gerektiği gibi değil, insanların işlerine geldiği kadarıyla işletiliyor merak etmeyin.Trancesport adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle