Bende de aynısı yazıyor , yani belgeyi bugün içinde kullanabilirsin demek istiyor sanırım , anladığın gibi olmayabilir , ürünlerde ki son kullanım tarihi gibi Bi şey
eğer 2028 e kadar öğrenci kaydınızı devam ettirirseniz tecil süreniz normal devam eder. ama eğer 2028 e kadar okuldan atılırsanız, kaydınız silinirse o zaman orada yazdığı gibi askerlik şubesine işlemler için başvuru yapmanız gerekir.
valla ben olsam almam öyle bir risk hocam eğer okul kaydınızın iptal olma durumu varsa yine de askerlik şubesiyle görüşmenizde fayda olabilir. benim tecil sürem de 2023 e kadar, bu dönem son kez yenilettim okul kaydımı sonraki dönem yeniletmiyecem tecili bozdurup bedelli başvuru yapıcam. bir de şöyle birşey var eğer bedelli düşünceniz varsa bakaya kalırsanız bedelli başvuru da olmuyomuş bilginiz olsun.