• 26-04-2022, 03:09:39
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ülkemizde büyük bir krizin olduğu hatta 2001 krizinden bile daha beter olduğu ortada .Tuzu kuru olanlar bir sıkıntı olmadığını iddia ediyorlar .Kim ne diyor takılmıyorum bu saatten sonra .Ekonomik koşullar ciddi anlamda hem maddi hemde manevi olarak zarar veriyor .Üstüne birde kentsel dönüşüm diye bir olayı çıkardılar ve kiracı olarak daha da sıkıntıya düşürdü .Öyleki anlam veremediğim şekilde mahalledeki 35-40 blok patır patır yıkmaya başladılar .Bu işin sonu kiracı olarak büyük oranda etkileyecek çünkü sadece kiracıya taşınma yardımı yapılıyormuş.

    Bu zamana kadar lay lay lom şekilde takıldık.Bir mal mülk sahibi olamadık .Bir birikimde elde edemedim .Ancak çok insana çok büyük paralar kazandırdım .Terzi kendi söküğünü dikemez dedikleri gibi olduk.Ancak bu durumda ağlamanın sızlamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum .Benim gibi arkadaşlarında bu forumda olduğunu biliyorum . Onlara da şunu belirtmek istiyorum madem durumlar böyle bizde var gücümüzle ,yüksek oranda mücadale ederek kendi savaşımızı vererek ayakta kalmayı başarmalıyız .Ben kendimce kendime 6 ay gibi bir süre verdim .

    Bu süre içerisinde min 250 bin max 500 bin tl gibi para elde etmeye çalışacam . Bu rakamları elde edebilmek için yoğun bir çalışmaya girecem . Tavsiyem benim gibi arkadaşların da kendi mücadalelerini vermeleridir . Çünkü eminim ki önümüzdeki sene bu seneden daha da zor olacak .

    Kendi içimde kendi savaşımı başlatıyorum .Bu savaşı başlatırken planlı,programlı düzenli bir şekilde başlatıyorum .Sevdiğim bir sözü paylaşmak istiyorum .Kurt sisli ve puslu havayı severmiş .İnsan istedikten sonra başaramayacağı birşey yoktur .Tevekkül ederek başlıyorum.Allah utandırmasın.


    6 ay sonra görüşmek dileklerimle...




    26.04.2022 -Başlangıç
  • 26-04-2022, 03:16:48
    #2
    Başarılar dilerim hocam. Ben de aynı şekilde bayram sonrası itibariyle kendimi mağara moduma sokuyorum Allah yardımcımız olsun 6 ay sonra ben de buradayım detayları konuşalım ne yaptık ne ettik
  • 26-04-2022, 03:17:03
    #3
    Allah gönlünüze göre güç kuvvet ve emek mücadelesi versin kolaylıklar diliyorum hocam.