• 23-04-2022, 01:52:31
    #19
    ArmanHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özel sektör, ücretli
    Meslek, danışman
    Gelir 8500 yazdım.
    Ev bana ait,
    Sigorta, Bağkur

    bende bu şekilde öncesinden kayıtlıydı zaten. Bu şekilde onaylandı.
    Bu şekilde bir deneyin isterseniz.
    hayır hocam işyeri adresi iş numarası yani oralara ne yazdınız? ise baslama tarihi vs
  • 23-04-2022, 02:02:31
    #20
    herşey düzenli ödeme ve fazla harcamaya bakıyor bana da vermediler akbank 50k veriyor faizsiz yok diyorum dedikçe arttırıyorlar bakalım nereye çıkacaklar
  • 23-04-2022, 02:14:33
    #21
    Bankalar borç vererek para kazanır zaten. Sürekli borç alıp ödedikçe onlarında işine geliyor. Benimde sigortam yok veya bir iş girişim yok. Buna rağmen 20k kredi kartı, 100k ya yakın hazır ön onaylı kredim var. Bu biraz şeye benziyor markete borç yapıp ay sonu ödeyip sonraki ay biraz daha fazla borç yapıp tekrar ödemek gibi. Borcunuzu ödediğiniz sürece karşı tarafın size güveni artıyor. Oradan alışveriş yaptığınız için oraya para da kazandırıyorsunuz. O yüzden acaba bu adamın maaşı kaç parada bu kadar şey alıyor ödüyor diye sorgulamayı bırakıyorlar bir yerden sonra.
  • 23-04-2022, 02:36:06
    #22
    teyotey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayır hocam işyeri adresi iş numarası yani oralara ne yazdınız? ise baslama tarihi vs
    mart 2019 işe başlama,
    İş yeri adresi isim soyisim internet hizmetleri
    Adres ev adresini yazabilirsin.
  • 23-04-2022, 03:22:06
    #23
    Sigorta, gelir vb. hiç önemli değil bankalar için. Harcama yapıp zamanında ve düzenli ödeme yaparsan her türlü verirler.
    İlk kartı vb. çıkarttıktan sonrası kolay.

    Eğer limitleri ve kredi puanını yükseltmek istiyorsanız devamlı kart ile harcayın ve ekstrenin sadece min. değil tamamını ödeyin. Bu şekilde kolaylıkla artar.
  • 24-04-2022, 00:48:22
    #24
    İlkokuldan bir arkadaş bu yöntemle limitini 300.000 liralara kadar arttırıp, bankalardan bi kerede 300.000 lira civarında kredi çekip yurtdışına kaçtı.

    Şuan günde 120-130 Euro'ya inşaat işlerinde usta olarak çalışıyor. Trdeki Abisine de her ay 200-250 Euro ateşliyor. Ara ara konuşuyoruz TR'ye dönmeyi de kredi borçlarını da ödemeyi düşünmüyor.

    kabul ettiğim bir yöntem değil ama bankalara da acımıyorum açıkçası.