• 14-04-2022, 22:56:52
    #10
    Ne geleceği?
  • 14-04-2022, 23:05:51
    #11
    Kategori Moderatörü
    Ne söylenebilirki...
  • 14-04-2022, 23:10:16
    #12
    Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türk vatandaşlarımız da yurt dışında vatandaşlıklar aldılar yani benim için bu pek sorun değil, benim için tek sorun ayrı tutulmamak ülkemizde gürbetçi konumunda kalmamak
    Bence sorun olmalı, keza bizimkiler duvardan atlayarak almadı.
  • 14-04-2022, 23:18:11
    #13
    Çok geç uyanmaya başladık. Daha doğrusu uyutulduk. Umarım bundan sonra bu farkındalık giderek artar.
  • 14-04-2022, 23:15:15
    #14
    BOP tam olarak böyle bir şey, refah seviyesi yüksek ülkelere basar gideriz. Araplar takılsın burada
  • 14-04-2022, 23:18:40
    #15
    maxapp92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence sorun olmalı, keza bizimkiler duvardan atlayarak almadı.
    Hocam herkesin şartları farklı, kimisi okumaya gelip aile kuruyor, kimi mecburiyetten kalıyor,
    paylaşılan konunun ucu çok açık bende kendi düşüncelerimi belirttim.

    Bizim türkler de armut piş ağzıma düş nargile keyfi yapıp ülke kötülüyor, aynı durumu onlar da yapıyor benim bakış açım ülkeye zarar vermesinler, yedikleri kaba pislemesinler, gerisi Allah kerim.

    Bu yönden düşündüğümde benim için vatandaşlık almaları sorun teşkil etmiyor, burada çalışırken işçi maaşından vergi veriyorlar mı? veriyorlar. Aldıkları her şey de vergi veriyorlar mı veriyorlar.

    Ülkemizin ekonomisi dolar ve euro para birimi olan ülkere göre zaten çok düşük, adam tabi gelip keyif yapacak tam tersi olsa biz de keyif yapardık. Her zaman söylenen şey değil söylenen şeyin hangi niyetle söylendiği.
  • 15-04-2022, 02:47:30
    #16
    Ülkemiz yakın bir gelecekte olmayacağa benziyor... İşin kötüsü resmen asimile edilip eritilirken cahil vatandaş buna yılllarca alkış tuttu, sevindi ve hiçbirşeyden habersizce fatura ödeme/geçim derdinde çırpındı. Sağa sola saldırdı, sataştı, tehlikeyi sezinleyen yurdum insanına ise faşist dedi, din düşmanı dedi, terrorüstt dedi, gommünisth dedi, dinsiz dedi, fettocu dedi, dedi de dedi... Şimdi çoluğu çocuğu ne yapar ne eder düşünmedi!
    Maalesef, her ulus hak edildiğince yönetilir demişler. Geçmiş olsun...
    Olan bize de oluyor maalesef işte...
  • 15-04-2022, 04:43:06
    #17
    mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    BOP tam olarak böyle bir şey, refah seviyesi yüksek ülkelere basar gideriz. Araplar takılsın burada

    Ya imkanı olmayanlar. Onlar burda ölüp gidecek sanırım
  • 15-04-2022, 08:55:21
    #18
    samethavar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nüfus müdürlüğüne gittim kimlik yenilemek için bir tane kendi vatandaşım yok hepsi suriyeli hastaneye gidiyorum öyle artık nereye kadar böyle olacak adamlar ülkesinde yaşayamadığı rahatlığı burada yaşıyor ülkemi bu halle getirenlere hakkımı helal etmiyorum haram olsun . Adamlar binmediğimiz son model araçlara biniyor alamadığımız lüks konutlarda yaşıyor devlet neden el atmıyor !!

    Devlet gayet güzel el atıyor siz mevzuyu yanlış anlamışsınız hocam. Bunu yapan zaten devletin taaa kendisi

    kendi ülkemde mülteci oldum.