Yazdıkların o kadar saçma ve alakasız ki anlamak mümkün değil. Ben ne peygambere ne de herhangi bir dine laf ettim. Bir soru sormuşsun cevap verdim. Senin istediğin cevabı vermeyene iftira atacaksan sormadaydın keşke.
Ben diyorum ki sana benim inancım olan islamiyete göre 4 kişiye kadar evlenmek yasak değil caizdir diyorum. Buna yasağı, izni kim veriyor ? Allah (c.c) tamam mı ? Yaparsın yapmazsın bu tamamen sana kalmış. 4 kişiyi al demiyor kimse sana ama alırsan da şartları var bu şartlarıda karşılıyorsan caizdir diyor islamiyet. Sen Allahın izin verdiği bir şeyi yapan birine karaktersiz diyorsun. Sonra hani buna dilini uzatamazsın ya ne sen ne bir başkası Peygamber efendimiz hayatı boyunca 12 annemiz ile evlilik yapmıştır. Bu ona has bir olaydır bunu taklit etmek ümmete haramdır. Efendimiz 9 annemiz ile aynı anda nikahlı olmuştur. Sen yukarıda saçma sapan 1 i imam nikahı gerisi zina dedin ya haşa peygamberime laf etmeye çalışıyorsun o fındık beyninle.
Yine diyorum islam kimseye 4 kadın alacaksın demiyor. Şartları var eğer bu şartları bir insan yerine getiriyorsa hanımlarda razı ise islam buna yasaklama getirmemiş diyorum. 5. evliliğe yasaklama var ama 4 e kadar izin veriyor. Şimdi bu imamın 4 hanımı razı ise, İmam islamın belirlediği şartlarda şartları yerine getiriyor ise sen kim oluyorsunda bu kişi için karaktersiz diyorsun ?
Alıntı
Eğer hanımlarınız arasında adaleti yerine getiremeyeceğinizden korkarsanız, sadece bir tane ile yetinin. buyurdu. (Nisa, 4/3)
Alıntı
Erkek aynı anda dilediği kadar kadın ile evli olamaz. İslamiyet bu konuda erkeğe bir sınır koymuştur.
Alıntı
Dört kadınla evlilik emredilmemiştir. Dört kadınla evlenme farz veya vacip değildir.
Alıntı
Nikah akdi yapılırken kadın, evleneceği erkeğin başka bir kadınla evlenmemesi şartını koşma hakkına sahiptir.
Yine diyorum islamın çizdiği çerçevede hakaret eden bir müslümana geri kafalı, cahil, karaktersiz gibi yakıştırmaları kabul etmiyorum hepsi bu ve yine diyorum bu her ne kadar yasak olmasada tek hanım ile evliliğin en uyugunu olduğunu bende söylüyorum.