Papara kartınızla akbank atmleri üzerinden yapacağınız işlemler artık ücretsiz olacak. 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olacakmış.
Bana gelen mail şu şekilde ;
Merhaba Paparalı,
Seni ATMden gerçekleşen işlemlerin ücretlendirilmesi konusundaki değişikliklerle ilgili bilgilendirmek istedik.
01 Mayıs 2022den itibaren Papara Cardın ile Akbank ATMlerinde gerçekleştireceğin para yatırma, para çekme ve bakiye sorgulama işlemleri tamamen ücretsiz olacak.
Yine aynı tarih itibarıyla Akbank dışında tercih edeceğin farklı banka ATMlerinde gerçekleştireceğin işlemlerin ücretleri ise sabitlenmiştir. Yurt içindeki tüm banka ATMlerini yatırdığın veya çektiğin paranın %1i + 1TLsini ödeyerek kullanmaya devam edebilirsin. Bakiye sorgulama ücreti hala 0,25TLdir.
Bunlara ilave olarak, değişen mevzuat hükümlerini de dikkate alarak Çerçeve Sözleşmemizde başka değişiklikler de yaptık. Değişen hükümlerin hangileri olduğu aşağıdaki linkte kolayca görebilirsin.
Bu yeni düzenleme 01 Mayıs 2022 itibarıyla geçerli olacak. Değişen Kullanım Sözleşmemize buradan ulaşabilir, Kullanım Sözleşmesinin ekinde yer alan Papara Card İşlem Ücretlerinde yapılan değişiklikleri inceleyebilirsin.
Mevzuat gereği, bu değişikliğin yürürlüğe gireceği tarihe kadar Kullanım Sözleşmesini herhangi bir ücret ödemeksizin feshetme hakkın bulunduğunu ve bu süre içinde itiraz etmemen halinde değişikliği kabul etmiş sayılacağını bildirmek isteriz.
İyi günler dileriz,
Papara ATM İşlem Ücreti Kalkıyor!
8
●408
- 01-04-2022, 20:00:27
- 01-04-2022, 20:05:16Evet konuda belirmiştim zaten hocamBoldPilot05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca sözleşmede de değişiklikler var detaylı incelemek lazım.
- 01-04-2022, 20:11:25Papara hesabım olmamasına rağmen bana bile mail geldi hocam, size gelmemesi biraz ilginçebuw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-04-2022, 20:11:39Kullanım Sözleşmesini herhangi bir ücret ödemeksizin feshetme hakkın bulunduğunu
Bunu tam anlamadım - 01-04-2022, 20:14:31Üyeliği durdurulduGeçmiş olsunLeadeRJacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca sözleşmede de değişiklikler var detaylı incelemek lazım.