Şu dünyayı sadece Türkiye'den ibaret sananlara ayrı bir hasta oluyorum
Almanya son 30 yılın pahaliligini yaşıyor, bir çok ülke şu an aynı statüde. Buna rağmen sizin boru dediginiz füzeler, iha, siha, Kızılelma vs uretiyoruz. Dışa bağımlılık eskisi kadar değil. Hayat pahalılığı evet Türkiye'de de var ki bunu inkar edenin aklı yoktur. Ancak bu işler heykel yapmaya benzemez. Sizin takdir etmediğiniz ve ülkenizle övunmeniz gereken basarilari bile sırf zihniyetten dolayı küçümsüyorsunuz.
Ayrıca gelişmiş ülkelere bakın hep sömüren, işgal eden, insanlıktan nasibini almamış hayvandan daha aşağı olan mahlukatlar. Zulüm bir yere kadardır ve sonsuza dek değildir.
O bir arkadaş yorumunda başa gelelim şöyle yapacağız böyle yapacagiz demiş, hadi canım hadi senin gibi zihniyetler oldukça bu ülke gelişmez.
Hocam kafanı yorma işsizlikten bunlar işte apartman dairesi yönetemeyecek kapisitedeki adam burada ülke yönetimini eleştiriyor. Ne yapacaksın ki ne diyeceksin. Birde herşeyi bırak yargılayacakmış, Hala asker darbe yapsın Hükümeti düşürsün bunlara versin istiyorlar. Tek bildikleri eleştirmek başka hiç birşey yapmamışlar hayatta, yapılan herşeye muhalif olmuşlar. Ülkede faydalı yapılan hiç birşeyde zerre emeği geçmemiş, zerre onay vermemiş, ona rağmen birileri yapmışlar onada karşı çıkmaşlar. Ne yapacaksın ki ne diyeceksin ?
Ülkesinde 20 senede Büyük depremler olmuş, Yangınlar çıkmış, Darbeler yapılmış, Ekonomik yaptırımlar olmuş, Son 100 yılın en büyük Salgını olmuş, Etrafınızdaki bütün komşu ülkelerde savaşlar çıkmış tüm bunlar olağan şeylermiş gibi dolar 20 yılda 10 katı çıkmış diye ortalığı yangına verenler ondan önceki 20 yılı hesaplamaya yürekleri yetmediği için dolar üzerinden ülke yönetimini eleştiriyor. Düne kadar Almanyaya ucuz işçi, 3.dünya ülkesi vatandaşı, Hatta şuanda Suriyeliler şuan bizim için neyse Almanyadakilerde bize öyle bakıyorken, Şimdi Almanya ile alım gücünü kıyaslanacak duruma getirmiş adamı yargılayacaklarmış! sebeb ne ? ülkeyi en level level atlatmış diye. Çoğunada kızamıyorum yaşları gerçekten küçük, onlar bu söylediklerimle ilgilenmiyor daha iyisini istiyor. İNŞALLAH daha iyisini yaparlar ama şuan kuyruğuna takıldıkları sadece heykel yapanlar onuda medeniyetten sayanlar. Neyse son sözüm ilk kez tehdit eden sizler değilsiniz muhtelemen sonda olmayacaksınız.
Bu forumda son kez siyaset konusunda yorum yapıyorum. Zira konuşulacak yer burası değil. ÇÜNKÜÜÜ BURASI "WEBMASTER FORUMU"