Kurallar Sadece Halk İçin Mi Geçerli?
11
●344
- 31-03-2022, 13:38:36trafik polisi bile deli gibi kurallara uymadan gidiyor daha geçen gün denk geldim ne sinyal var ne bir şey
- 31-03-2022, 13:40:23Bunu yapanlar kolluk kuvvetlerinin acil durumlarını normalleştiriyor.
Suiistimal eden kim varsa hapis cezası ile cezalandırılırsa bir daha asla böyle girişimlerde bulunamaz.3 kişi bunu beğendi. - 31-03-2022, 13:41:44İstanbulda çokca görülen araç türüdür. Geneli POSSAT veya BMW'dir.bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkede Yasa var ama, denetleme ve yaptırım yok! - 31-03-2022, 13:42:08Piyasa da o kadar çok sivil ve tepe lambalı araç varki gerçekten polis mi, görevli mi bilmiyorsun. İçerisinde ki kişilere bakıyorsun hiç anlam veremiyorsun. Çoluk çocuklu, bayan-erkek gülmeler komiklikler.
Zaten çoğunda cam filmi var zifiri karanlık. Cam filmi olmayanlarda gördüklerim de çok ilginç.
Yol versen içine bir dert kendine yediremiyorsun, yol vermesen bir dert yandaş biri çıkar başına bela olur.
Hey gidi rabbim. Sen bu insanları ıslah eyle. - 31-03-2022, 13:46:00Türkiye'de cumhurbaşkanını sadece vatana ihanetle yargılayabilirsin.
Bakanları sadece yüce divanda yargılayabilirsin.
Milletvekilleri zaten dokunulmaz.
Memurları da görevleri ile ilgili suçlarda amirinin izni olmadan soruşturamazsınız.
Geriye ne kalıyor?
Evet kurallar basit sıradan vatandaş için geçerlidir ))) - 31-03-2022, 13:49:52Teşekkür ederim. 30 yaş sendromu diye birşey varmış burdan herkese söylemek isterim kesin bilgi.😂 Liseye giderken, okul çıkışı gelip bilgisayarı açıp r10a girdiğim günleri hatırlıyorum.CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-03-2022, 14:01:59Arkadaşlar akışına bırakın. Bende özel plaka aldım, milyonluk araç aldım, camları komple kapattım trafik mi var? Yapıştır Trust emniyet şeridinden. Bilinçli bir şerefsizim bu arada, arkadan ambulans falan gelirse solda yer yoksa çıkarım rampaya nasılsa kasko var ama yıllarca o yanımdan geçenlere ne özenmiştim. Hele sağdan soldan içeri dalmaya çalışanlar oluyor kırıyorum önlerine bir dokunsa kaskosu da yoktur cebinden 50-60 bin çıkar diye geri basıyorlar hemen.
Yıllarca boşuna stres çekmişiz, adamlar patır patır basıyor. 1 yıldır bu şekilde adi bir ******** gibi araç kullanıyorum inanın çok mutluyum kafa rahat. Bazen geçerken tünel girişindeki polise selektör atıp selam bile veriyorum.