• 29-03-2022, 10:32:56
    #37
    ArdaEgridere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maaşlı troll müsünüz hocam bu kadar savunmak neden ?
    Makarnayı fazla kaçırmış. Kömür dende biraz karbonmonoksit çekmiş. Şuan hastanede kendisi.
  • 29-03-2022, 10:39:18
    #38
    Benim anlayamadığım olay şu şuan bende de araba yok.
    Her şehir kendi trafik yoğunlığundan bahsediyor ve çile deniyor. Araba ucuz olsa herkes alsa hangi yolda süreceksiniz? Kesinlikle ihtiyaç araba bende de vardı kaza yaptım satmak zorunda kaldım hala almak istiyorum ama alamıyorum borçlardan vs ama bir yandan da araba fiyatları ucuzlasa yollar kaldırmayacak bu trafiği. Düşünsene vermişsin tonla para sürecek yol yok arabayı çıkaramıyorsun..

    İlginç bir paradoks.
  • 29-03-2022, 10:49:44
    #39
    merakalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu iktidardan kurtulunca arabaya binecek ülke kalırsa gel benim arabayı da al 👍
    Hocam şaka mısınız? Bu iktidardan önce anne babam askeri ucret maaslarını biriktirerek inanılmaz seyler yapıyorlardı, gunumuzde millet fatura odeyemiyor. Simdiki iktidar bu ülkenin paralarını inanılmaz bir sekilde elin araplarına, suriyelilerine, filistinlilerine, afganlarına, katarlılarına aktarıyor. Bizi günden güne mahvediyor. Kurtulalım su iktidardan en azından bu araplara verilen paralarımız kesilir.
  • 29-03-2022, 11:01:18
    #40
    geçenlerde sıfır 50cc motor aldım bayi satış fiyatı 16,1675₺
    ben bu paraya BMW 3,16i 1986 - 1990 model arabalara bakıyordum
    dün bir akraba sosyal medyadan evladına aldığı arabayı paylaşmış abi kaç bir euro ya aldınız ve bizi kıskanıyormusunuz dedim emre 2500£ aldık dedi araba seat modelli bir araç ve biz sizi bu durumda gerçekten de çok kıskanıyoruz dedi.
  • 29-03-2022, 11:06:59
    #41
    Pazar günü kahvaltıya gittik. Kahvaltı 140 tl. Kahvaltıya git gel verdiğim mazot parası 150 tl.

    260 Bin civarı araç arayan PM atabilir bu arada, aracımı satıyorum, ilan linkini atabilirim.
  • 29-03-2022, 11:28:36
    #42
    ArdaEgridere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maaşlı troll müsünüz hocam bu kadar savunmak neden ?
    iki lafı bir araya getiremeyen diğer partilerin ekonomiyi düzeltebileceğinimi sanıyorsun ? gerçekten geriye ülke diye bir şey kalırsa şükretmemiz gerekir. Ekonominin düzelmesi için dış minnakların batması lazım. Bütün yaptırımlar iktidarı düşürmek için yapılıyor.
  • 29-03-2022, 11:47:38
    #43
    Üyeliği durduruldu
    ysozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iki lafı bir araya getiremeyen diğer partilerin ekonomiyi düzeltebileceğinimi sanıyorsun ? gerçekten geriye ülke diye bir şey kalırsa şükretmemiz gerekir. Ekonominin düzelmesi için dış minnakların batması lazım. Bütün yaptırımlar iktidarı düşürmek için yapılıyor.
    Bilgilendirme için çok teşekkürler dış minnoşcuklar olmasa gerçekten ülke olarak kalkınacağız
  • 29-03-2022, 11:59:21
    #44
    çok basit.

    döviz kazanmanın yollarını bularak. artık ülke içinde kalıp ülke içinde al sat tl kazan dönemi kapandı. bunu idrak etsin herkes. oturduğun yerden tüm dünyaya entegresin. yurtdışına bi şeyler satma(mal/hizmet/bilgi vs.) ve ülkeye döviz sokma mantığıyla gelişmeli herkes. 18 imde döviz sokuyordum ülkeye, aradan 10 yıl geçti hala aynı. tl ile işim olmadı. varsa yoksa yurtdışı odaklı çalışmalar, oturduğum yerden.

    yap 40k, al istediğin aracı. ayrıca, yurtdışındakilerin eli çok daha boldur emin ol. senin ülkende reklamveren 1 tıklamaya 10 kuruş der. onlar 1 tıka 1 dolar öder.
  • 29-03-2022, 12:09:20
    #45
    dedesi akıllı olan bu devirde zengin oluyor, tek gerçek bu