Rettit12 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
R10.net'e Erkek - Kız Oturma Düzeni gelir mi? :)
177
●9.602
- 23-03-2022, 03:56:56Üyeliği durdurulduHocam bizim komşuda kutup ayısı geni var demekkirockmeyh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olamaz mı olabilir böyle bir olgu var olabilir
Bazı insanlar bazı hayvan gruplarına çekebilir yani
70 lirayada güzel ısınılır - 23-03-2022, 04:14:32Bizim işyerinde işe yeni giren stajer bir kız vardı fakat o zaman 18-19 yaşlarındaydı ve kız bildiğiniz erkek gibiydi. Erkek gibi derken hayatı boyunca sürekli erkekler ile arkadaşlık etmiş, erkekler ile gezip tozmuş ve en iyi arkadaşları hep erkek olmuş. Hiç kız arkadaşı yok. Hep söylerdi abi ben okul hayatım boyunca bile erkeklerle oturdum diye.
Bende bu durumuna erkekler ile oturup, kendine en yakın arkadaş olarak erkekleri görüp bu düzeni devam ettirmesi olarak gördüm.
Birkaç sene sonra artık cinsel özgürlükmü dersiniz, ne dersiniz bilmem ama çok farklı şeyler yaşamaya başladı ve bunu saklamıyorduda. Peçete değiştirir gibi sevgili değiştiriyordu.
Alınan karar bence doğru. Bu gibi bir olaya şahit olduğum için.
Kızlar ve erkekler okul arkadaşı olabilir, tenefüslerde beraber oyun oynayıp gezebilir fakat sıralarında kızların kızlar ile oturmasını çok daha sağlıklı buluyorum.
Ayrıca 6-7-8 sınıflarda kim ne derse desin, ergenlik çağına gelindiğinde kız yada erkeğin sırasında oturup derse odaklanması gerekirken yanındaki karşı cinse ilgi duyma olasılığı yüksek.(cinsel düşünmeyin duygusal) Kızların kızlar, erkeklerin erkekler ile oturması derslerden kopmaması, derse bağlı kalmasını sağlayabilir.
Diğer ülkelerin kız ve erkek öğrencilere nasıl kurallar koyduklarını araştırın derim ben.
HEM BİR DENEYELİM YA BELKİ DAHA İYİ OLUR DENEMEDEN BİLEMEYİZ. BAKTIK OLMUYOR DEĞİŞTİRİRİZ. - 23-03-2022, 07:03:29Bu söylemde düşünen herkes benim gözümde sapıktır.
Bunu kreş çağında çocuklar için düşünen veliler bile var, bu zihniyet bitmez. - 23-03-2022, 10:18:49Şu mesajından sonra yazdıklarını ne kadar ciddiye alabilirim hiç bir fikrim yok, ki ciddiye alınacak bir fikre sahip olduğunu da düşünmüyorum. Utanmadan bir de karşıt görüş sergileyince nasıl tepki veriyorsunuz onu ölçmek istedim diye bu cümleyi de savunuyorsun.Rettit12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşıt görüş dediğin bir görüşün tam tersine bir argümanı savunmaktır. Yani insanlar böyle olmaz derken olur diyebiliyorsan şöyle bir argüman kullanman gerekir; "Çocuk bireylerin henüz kişiliği oturmadığından dolayı karşı cinsin yanında rahat hareket edemeyebilirler ve çekingen bir birey olarak yetişirler belki bu hamle bunun önüne geçebilir" ki bence bu geçerli bir argüman değil, sen bunu da yapmamışsın. Ben bu yorumunun tamamen içini yansıttığını düşünüyorum. Abi şaka mısınız çocuklar üzerinde nasıl böyle bir fikre sahip olabiliyorsunuz
Sevgili forumdaşlar, yazmak istediğim çok şey var ama yazabildiğim şeyler maalesef bu kadar. Siz benim içimden geçenleri anladınız, saygılar... - 23-03-2022, 10:31:49Valla orta okulda oturduğum kız çok saygılı ve iyi birisi hiç bir sorun yaşamadık hatta Bence iyiydiAdsenseBank bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
