• 06-03-2022, 18:30:30
    #1
    Üyeliği durduruldu
    KADİR PETROV'UN önünde sadece bir ekran vardı . UYARAN UYARICILAR hepsi KADİR PETROV'A DÜĞMEYE BAS DÜĞMEYE BAS DİYOR .
    HİÇBİR UNSUR VE HİÇBİR UYARAN UYARICI KADİR PETROV'A ; sakın düğmeye basma , asla düğmeye basma demiyor . Bütün Her şey KADİR PETROV'A düğmeye basmasını söylüyor .

    E ile sembolize edilen BASKIN OTORİTE FİGÜRÜ ; KADİR PETROV'A DÜĞMEYE BASMASINI VE BUNDAN DOLAYI SORUMLU TUTULMAYACAĞINI AKSİNE ÖDÜLLENDİRİLECEĞİNİ SÖYLÜYOR .

    KADİR PETROV deney sonucunda ; düğmeyi basmayı ret ediyor .
    KADİR PETROV dan önce hiç kimse ; DÜĞMEYE BASMAYI RET ETMEMİŞTİ .

    düğmeye basmayı ret eden KADİR PETROV ; L ile sembolize edilen bizleri yani dünyayı kurtarmış oluyor .
    DIŞ UYARANLARDAN VE UYARICILARDAN tamamen bağımsız şekilde ; Kendi aklıyla ÇOK ZOR ŞARTLAR ALTINDA kararını vererek bizi kurtarıyor .

    Onun dışında deneye katılan herkes ; düğmeye bastı ve bize acılar çektirdi .



    KADİR PETROV nüktesi ile alakalı espri için ayrıntılı yazı ve kaynak :
    https://www.r10.net/off-topic/313196...ir-petrov.html

    Ayrıntılı yazı ve kaynak için MİLGRAM DENEYİ / SAVAŞ SUÇU DENEYİ .
    https://evrimagaci.org/milgram-deney...n-egiyoruz-954

    @kadirilgin1453;
    __________________________________________________ ______________

    Teşekkürler .
  • 06-03-2022, 18:49:23
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Alıntı
    deneklerin %65'i, yani 40 denekten 26 tanesi emirlere uyarak 450 voltluk inanılmaz yüksek şiddetteki elektriği öğrenci konumundaki aktöre uygulamıştır. Deneklerin istisnasız her biri, sonuca ulaşmadan önce herhangi bir noktada deneyi durdurup ne yapılmak istendiğini sorgulamıştır. Hatta bazıları, deneyin durdurulması halinde kendilerine deneye katılmaları halinde ödenecek parayı iade edeceklerini söylemiştir. Deney boyunca denekler, birçok farklı stres ve korku tepkisi göstermiştir: terlemişlerdir, mırıldanmışlardır, kekelemişlerdir, dudaklarını ısırmışlardır, mızmızlanmışlardır, inlemişlerdir, tırnaklarını yemişlerdir ve hatta kimisi, gergin kahkahalar atmış ve hafif gerginlik nöbetleri geçirmiştir.
    Yani 40 kişiden 26'sı ; bu komik şartlar altında öğrenci denilen kişiyi işkenceyle öldürmüştür .