eyefive5 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ortada Nükleer tehdit yok , Nükleer caydırıcılık ve Nükleer tehdit yani KONVANSİYONEL OLMAYAN SAVAŞ tehdidi var karışanlara karşı .
Yani HAREKAT iki taraf ülkesinde yapılacaktır , KARIŞAN OLURSA KONVANSİYONEL olmayan savaş yapılacaktır .
Subay arkadaşlarımla yaptığımız istişarede ; şu noktada karar kıldık .
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'NİN HAVA SAHASINI RUS UÇAKLARINA KAPATMAMA KARARI GEREKÇESİ : RUSYA'YA SAVAŞ İLANI OLACAĞI GÖSTERGESİ DOLAYISIYLADIR .
Üstteki mesajıma ek olarak şunları söyleyeceğim .
Bundan SONRA AFGANİSTAN'A : Afganistan İslam Emirliği , Də Afġānistān Islāmī Imārat , Emārat-e Eslāmi-ye Afghānestān diyeceksiniz . TALİBAN'A TALİBAN BEY BUGÜN NASILSINIZ ? diyeceksiniz .
Yeni dünya budur .
Sivillerin tahliyesine çok değişik açıdan ve çok saptırma düşünenler ; KUVEYT'TEN HİNDİSTAN'A 488 SEFERLE YAPILAN VE 170 000 HİNT VATANDAŞINI TAAA 1990 YILINDA TAHLİYE ETTİREN Hindistan'ı görmez . Bide Hindistan çok fakirdir . Bu fakirliğe RAĞMEN HİNDİSTAN bile 1990 YILININ KISITLI İMKANLARIYLA ÖNCE ASKERİ UÇAKLARLA VATANDAŞLARINI TAHLİYE ETMEYE ÇALIŞMIŞ HAVA SAHASINA GİREMEYİNCE KENDİ SİVİL UÇAKLARIYLA TAHLİYE ETMEYE ÇALIŞMIŞ SİVİL HAVACILIK İLE O DA OLMAYINCA BM 'NİN VERECEĞİ UÇAKLARI BEKLEYEREK VE ALARAK 488 TANE SEFERLE VATANDAŞINI TAHLİYE ETMİŞTİR ADAMLARDA Kİ İNADA BAK .
Devlet ne bilmeyenler arkadaşlar işte insancılık çok zorculuk falan konuşuyor .
Teşekkürler .