Herkese merhabalar, az önce bilgisayara ssd takıp Windows kurdum. Bilgisayarı açarken iki adet Windows seçimi çıkıyor ve 6 biriminde, 4 biriminde yazıyor.
Belki iki adet Windows kurmuşsun diyecekler olabilir fakat harddiski tamamen biçimlendirdim, yani tamamen boş. Ön yükleme kısmından birini silin diyorlar çözüm bu mu?
Windows 10 Açılırken Çift Windows
3
●144
- 25-02-2022, 21:53:34Merhabalar,
Daha önce kullanmış olduğunuz diski biçimlendirmeniz gerekmektedir ve SSD'nize tekrardan temiz format atmanız gerekiyor. SSD'nize format atmadan önce diğer diskinizin sata kablosunu çıkarmanızı öneririm. Format sonrasında sistemi kapatın ve 2. Diskinizi daha sonra bağlayın ve Windows üzerinden diski D olarak ekleyin.
Teşekkürler. - 26-02-2022, 01:12:28webkaplani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleDaha önce kullanmış olduğum diski zaten formatlarken biçimlendirdim. SSD zaten sıfır yani hiç kullanmadım o yüzden direkt içine kurulum yaptım.SavixieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın bahsettiği gibi ön yüklemeden sildim ve düzeldi. Muhtemelen sadece ön yükleme artıkları kalıyor onu da silince düzeliyor.
Kısaca sorun çözüldü ve herhangi bir problem olmadı teşekkürler.