• 24-02-2022, 16:16:41
    #1
    Bugün bir karakter animasyon işi için zamanım yok diye karakteri çizecek freelancer arıyordum. Birkaç kişiye ****** üzerinden mesaj attım istediğimi net şekilde belirterek. En son biriyle olan konuşmamızda tam satın alımı gerçekleştirecekken "from rusya" yazdığını görüp iptal ettim. Yanan ormana gagasına su damlası koyarak müdahale eden kuş gibi hissettim ama elimden gelen maks. tepki bu.
    Belki o bir freelancer böyle yapmamanız gerekiyordu diyeceksiniz fakat vereceğim 50 dolar onların ülkesine girdiği anda çok kötü hissederim. Hazır şu an Ruble Dolar karşısında epey değer kaybediyorken ve 1 dolar 87 ruble iken, bu ödeyeceğim paranın onların merkez bankasına girmesini istemediğim için tepkimi bu şekilde ortaya koydum.
  • 24-02-2022, 16:18:56
    #2
    Tavrınızı afaki buldum hocam. Sonuçta savaşı Rusya vatandaşı başlatmadı. Putin başlattı. Putin'ini de her 10 Rus'un 6-7'si de sevmez zaten.
  • 24-02-2022, 16:22:19
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Allah akıl fikir versin ne diyelim ...
  • 24-02-2022, 16:22:40
    #4
    Tepki tepkidir bence. Bakarsınız kelebek etkisi oluşturur...

    Ne demiş karınca; "en azından safımız belli olsun..."
  • 24-02-2022, 16:22:44
    #5
    nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tavrınızı afaki buldum hocam. Sonuçta savaşı Rusya vatandaşı başlatmadı. Putin başlattı. Putin'ini de her 10 Rus'un 6-7'si de sevmez zaten.
    Dediğim gibi hocam, "bu ödeyeceğim paranın onların merkez bankasına girmesini istemediğim için " Sonuçta parayı iktidar yönetiyor.
  • 24-02-2022, 16:28:44
    #6
    Kişisel Rütbe
    Ben verdiğiniz mesajı anladım saygı duyuyorum nasılki biz israili boykot ediyorsak aynısnı yapmışsınız bence mantık güzel ama vatandaş ile zengin aynı değil yinede saygı duyuyorum gerçekten birazcık mantıklı
  • 24-02-2022, 16:30:45
    #7
    Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben verdiğiniz mesajı anladım saygı duyuyorum nasılki biz israili boykot ediyorsak aynısnı yapmışsınız bence mantık güzel ama vatandaş ile zengin aynı değil yinede saygı duyuyorum gerçekten birazcık mantıklı
    Ben en başından beri boğazların kapatılması taraftarıyım. Ukrayna'nın Türkiye'ye boğazları kapatın çağrısı ayrı bi acı verici durum. Bence Türkiye buna gerek olmadan kapatmalıydı. Ama hala rus savaş gemileri vs. geçmeye devam ediyor. Bunu yapmış olsaydık hem tepkimizi koyardık hem de montrö'ye göre tarafsızlığımızı ilan ederdik.
  • 24-02-2022, 21:39:53
    #8
    tebrikler genç o senin vicdanınla alakalı kimse yargılayamaz.niyet önemli