Arkadaşlar Facebook'ta "Ulu Önder Atatürk" diye arama yaptım ve gezerken böyle bir grup buldum.
........ (linki arkadaşların ikazı üzerine kaldırdım)
açıklama olarak ise:
Atatürk'ün ya da başka birinin şahsına hakeret için açılmamıştır. Sadece özgür vicdanları Atatürk'le uyuşmayanlar kendilerini belli edebiliyorlar mı diye merak ettiğimden açtım.
Ben sevmiyorum...
Sevmek zorunda da değilim.
Benim gibi düşünler varsa buyrun...
Satırları yazılmış.
R10'un bu konu hakkında ne düşündüğünü merak ettim. Lütfen bir zümreye veya kişiye hakaret etmeyecek üslubta, dinsel ve siyasal tartışmalara girmeden seviyelice tartışalım.
Saygılar.
Not: Konunun sakınca teşkil ettiği düşünülüyorsa silinebilir.
Atatürk'ü Sevmeme Hakkını Kullananlar
66
●3.848
- 04-02-2009, 08:21:30Sevmeyebilirler bunların hakkıdır ama yaptıklarından veya yapmadıklarından dolayı hakaret tarzı sözler söylerlerse deli olurum.
- 04-02-2009, 10:58:09Allah bilir tabiki Atatürk olmasaydı belki biz burda olmayabilirdik buda var. Atatürk bir lider'di. Sonuçta bu devleti kurtarmak için birinin çabalaması lazımdı o kişi de Atatürktü. Çıktı kurtardı devletimizi tabi tek başına yapmadı bunu arkasındaki milyonlarca vatanseverin yardımı ile yaptı. Biz çok şey borçluyuz diye düşünüyorum Atatürk'e.
- 04-02-2009, 13:18:51Üyeliği durduruldukatılıyorum Atatürk olmasaydıyla başlayan cümleler sizin sevmeme nedenlerinizi bir kaç kez bastırırserdar128 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle