Yıllardır foruma üyeyim buradan çok şey öğrendim. Acılarımızı sıkıntılarımızı sevinçlerimizi burada paylaştık. Yeri geldik kavga ettik, dolandırıldık bir birimize kızdık ama hiç bi zaman bu platformdan ayrılmadık. Ekmeğimizi kazandık evimizi geçindirdik r10 sayesinde. Hatta suan çalıştığım işi r10 sayesinde buldum ve mesai saatlerinde yazıyorum ( umarım kovulmam
).İki gündür açılan intihar konuları beni çok üzdü gerçekten memleketçe çok kötü zor günler geçiriyoruz. Genç arkadaşlarımız umutsuzluktan maddi manevi sıkıntılardan canına kıymak istiyor. İlk konuda bi şeyler yazabildim ama ikinci kilitlenmişti yetişemedim.
Konuya yazılan mesajları okudum. Her ne kadar çürük yumurtalarda olsa insanların belki de hiç tanımadığı birine içten bir şekilde ne kadar çok yardım etmek istediğini gördüm. Bunu diğer platformlarda bulamazsın büyük ihtimal bu tarz konular diğer platformlarda yazılsa tiye alınırdı. Burada herkes elinden geldiğinde yardım etmeye ulaşmaya bişeyler yapmaya çalıştı Bu beni çok duygulandırdı. Umarım herkes iyidir ve umarım maddi manevi sıkıntılarımızı teker teker atlatırız. Bizi zayıf kılanda güçlü yapanda duygularımız ve birbirimize olan bağlarımızdır. Her ne kadar çoğunuzu sadece nick vs olarak tanısam da gerçekte tanıyormuş gibi hissediyor fikirlerinize yazdıklarınıza sosyal hayattaki insanların söylediklerinden daha çok değer veriyorum. Çünkü biliyorum ki burada ki herkes bana benziyor, birbirimize benziyoruz ve bu yüzden benimsiyoruz.
BU YÜZDEN İYİ Kİ VARSINIZ R10 AİLESİ! HER BİRİNİZE BANA KATTIKLARINIZ İÇİN TEKER TEKER TEŞEKKÜRLER