Var mı sizde de bu kaygı?
Mesela ben yeni bir araba alacağım haftaya teslim edilecek. Kendi aracımı satışa koydum ama muhtemelen satılmayacak bu sürede. Arabam teslim edileceği zaman eksik kısmı nasıl tamamlarımdan çok eğer kendi arabamı satamazsam kapıda iki tane lüx araba olacak millet ne der diye düşünüyorum.
Ah bu boş konuşan akrabalar insanı strese sokuyorlar.
herkese iyi geceler
Millet ne der kaygısı.
11
●384
- 11-02-2022, 01:19:41Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun. Arabam olduğunda bu sözleriniz aklıma gelicek o gün düşüneceğim 👌
- 11-02-2022, 01:20:22Allah başka dert vermesin hocam, takmamayı öğrenmelisiniz. Hele ki 2 adet lüks aracınız varsa.
- 11-02-2022, 01:20:43Eşime ve çocuguma surekli bu konuda soylemlerde bulunurum !
Biz millet ne der diye degil Biz istedigimiz için yapariz !
Biz istedigimiz gibi yeriz , içeriz gezeriz tozariz , aglariz.
Başkalarinin dusunceleriyle hayat cekilmez.
Ayrica kapidaki 2 araci soran akraba vermen gereken cevap benimlemi kazandin ? Ben calisirken sen uyuyordun ? Ben bunu bunu yaparken sen ne yapiordun ? Alin terimle kazandigima laf edenin alnini karislarim anam babam dahil - 11-02-2022, 01:22:31Niye ki? Haram para mı yiyorsunuz? Tahminimce hayır. O zaman neden "ne der" diye düşünesiniz ki? Herkes bir şey demez mi zaten, siz araba aldığınız için "ne der" diye düşünürsünüz, onlar sizin yediğiniz yemek hakkında bile, söylediğiniz minicik önemsiz bir söz hakkında bile çok şey derler. Dili olan konuşur. Belki benden yaşça büyüksünüz, haddime değildir belki ancak bu şekilde yaşarsanız hiçbir şeyden keyif alamazsınız. Lüks otele gidip tatil yaparsınız, gitmeden kendi kendinize o ne der bu ne der diye kurulursunuz, boşverin desinler yahu. Önem verdiğiniz insan sayısı kaçtır, misal veriyorum 4; anne, baba, eş, çocuk. Geri kalan ne derse desin, bu insanlara odaklanın, onların dediklerine bakın, kalanları boşverin.
- 11-02-2022, 01:22:51Hocam sen millet ne der diye onlara bu hakkı vermişsin elbet onlarda o hakkı kullanıp bir şeyler der.
Kim ne der diye düşünme bu kadar insanlar diyecek bir şeyleri her zaman bulurlar. - 11-02-2022, 01:24:44Hocam ne önemi var 2 araba olmus belki vergi dairesini ilgilendirir o kadar siz genede satilmazsa arabanizi degerinin altinda vermeyin para kolay kazanilmiyor bir çıkış kapısı bulunur Allah büyük