Üşenmedim baktım. Kupanın resmi var, almadan önce biliyordunuz yani İngilizce yazıldığını.
Yine üşenmedim diğer kupa çeşitlerine de baktım;
Eski Türkçe kelimelerden popüler kelimelere kadar her kupa var baskılı olarak. Tercih edebilirdiniz.
Her yerde yabancı yazı var. Neden?
18
●918
- 04-02-2022, 14:38:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bu durum benimde canımı sıkıyor ama arkadaşın dediği gibi kendimizde dahil bazı alanlarda kullanıyoruz. Türkçe kelime ya uyumlu olmuyor ya da hoş durmuyor. Global dil olduğu için daha fazla kitlenin bildiği dili kullanıyor herkes. kıyafetlere nicklere vs çok takılmıyorum da dükkan isimleri en azından Türkiye içerisinde olduğu için Türkçe tercih edilmesinden yanayım.
- 04-02-2022, 14:42:05evet son zamanlarda bu tarz tişörtler meşhur. yayılırsa güzel olurPowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-02-2022, 15:11:14Sizden beklediğim de tam olarak böyle bir cevaptı sonuçta böyle bir konu açandan başka ne bekleyebilirdim ki.PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-02-2022, 16:01:34Değerli kardeşim böyle ufak şeylere takılma.
Paşabahçe sana ingilizce burç isimlerini satmaya çalışmıyor.
Muhtemelen birileri ihraç fazlası ürünleri ucuz fiyattan yakalamış iç piyasada ucuza paraya çevirmeye çalışıyor.
Basit ticari meselelerden büyük fikirler çıkarmamak lazım.
Forumun yarısı herkez yazdığı için paşabahçe de Türk insanını kayle almamıştır.)))
Bu ülke insanı kendi dilini doğru düzgün okuyup yazamazken firmaların Türkçe hassasiyeti göstermesi beklenemez. - 04-02-2022, 16:32:44Global olmak neden kötü ? Yani tabi ki ana dilimiz Türkçe. Ancak global bir ülkede yaşıyoruz ingilizce basılan o kupalar ya da kıyafetler sadece ülkemizde mi kalıyor sanıyorsunuz ? Emin olun en az 5 farklı ülkeye ihraç ediliyor. Ülkemiz kıyafet / giyim üzerine uygun fiyatlı üretim yaptığı için ağırlıklı olarak dış pazara satış yapıyor. Dünyada en çok kullanılan ve evrensel dil olarak İngilizce kabul edildiği için yazması normal.
- 04-02-2022, 16:33:52Üyeliği durdurulduahhuahuuhuahuha kahkaha attımNoxrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-02-2022, 16:40:18Ne güzel dertleriniz var ya hayatınız bu kadar dertsiz çok güzel olmalı.
Halen global dil ingilizce düşmanlığı yapanlar hiç bir zaman başarılı bir noktaya gelebileceklerini düşünmüyorum.
Düşünsene koçlar, sabancılar böyle bir yabancı dil karşıtlığı fikrine sahip. Bugün o konumda olabilirler mi?