• 22-01-2022, 02:31:11
    #1
    Reklam peşinde değilim. bu iş de baya hassas bir konu. Yıllardır hacamat olurum, başımdan sırtımdaki ameliyat yerimden (2 yılda bir artık uyuşma başlayınca), omuzlarımdan, ayaklarımdan. Her defasında inanılmaz bir rahatlama oluyor.

    Örneğin GUT hastalığına yakalanmıştım (Allah düşmanıma vermesin o derece) sadece bir kez hacamat oldum ayağımdan tamamen kesildi. Şiddetli baş ağrım vardı yaptırdım kesildi.

    Patronumun ileri derecede migreni vardı. Sadece şu kadar diyeyim haftada kesin 1 kez migren vuruyordu (abartmıyorum 2 gün boyunca başını duvarlara vuracak duruma geliyordu). Zorla götürdüm yaptırdık. 2 yıldır sadece 1 kez (o da migren değildi baş ağırısı vurdu) baş ağrısı yaşadı. 3 ayda bir sürekli gidiyor.

    Kaybedeceğiniz birşey yok arkadaşlar, deri üstü kesilerek kan alınıyor. kılcal damalardan yani. Bilen ehli olan bir yerde yaptırmak çok önemli. Vücudun sadece belirli noktalarına yapılabiliyor.
    son bir hatırlatma, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri yapılmıyor. Yaptırmadan 1 gün öncesinden hayvansal gıdalar tüketmek yok, sadece sebze.

    Sağlıklı günler dilerim.
  • 22-01-2022, 02:32:58
    #2
    Hacamat doğru kişiler tarafından yapılırsa çok yararlı ve sağlıklı bir şifa yöntemi, Allah size ve ailenize bir ömür sağlık versin geçmiş olsun
  • 22-01-2022, 02:34:09
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam reklam gibi olmasında benimde şahsi sıkıntılarım var gitmek istiyorum sizinde dediğiniz gibi istanbulda bildiğiniz iyi biryer varmı ?
  • 22-01-2022, 02:34:49
    #4
    Polis memuru olan bir abim yaptırmıştı ve anlatmıştı. Ben pek düşünmüyorum ancak yararlı olduğunu düşünüp yaptıranlara saygı duyuyorum.
  • 22-01-2022, 02:35:51
    #5
    hacamat sünnet ama doktor kontrölünde yapılan hacamat var diye duymuştum. bu işi gerçekten uzman birisi yapmalı. enseye saç köküne jilet atılıyor orada saç çıkıyormu tekrar bilmiyorum.
  • 22-01-2022, 02:37:42
    #6
    iyisite.NET
    Peki kime yaptırıyorsunuz hocam ?
    İstanbul avrupa yakasında işin ehli birini bulamadım.

    Bir ara birine yaptırmıştım, hiç de anlamıyordu.
  • 22-01-2022, 02:41:37
    #7
    Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hacamat doğru kişiler tarafından yapılırsa çok yararlı ve sağlıklı bir şifa yöntemi, Allah size ve ailenize bir ömür sağlık versin geçmiş olsun
    Allah razı olsun. Evet doğru söylediniz, doğru kişiler tarafından yapılmalı ve gerçekten her defasında faydasını görüyorum.

    Pehlivan18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam reklam gibi olmasında benimde şahsi sıkıntılarım var gitmek istiyorum sizinde dediğiniz gibi istanbulda bildiğiniz iyi biryer varmı ?
    Özel mesajla atarım hocam anadolu yakasında. Reklam peşinde değilim zaten

    eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hacamat sünnet ama doktor kontrölünde yapılan hacamat var diye duymuştum. bu işi gerçekten uzman birisi yapmalı. enseye saç köküne jilet atılıyor orada saç çıkıyormu tekrar bilmiyorum.
    Siyami Ersek hastanesinde sanırım uygulanmaya başlandı. Saç köküne jilet atılmıyor, başınızın arka kısmını 3 numaraya kestirdiğinizde uygulanabiliyor. Kesinlikle saç çıkmaması sorunu yok aksine saç köklerine faydası oluyor. (sadece o bölge değil tüm saç köklerine faydası oluyor)

    Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki kime yaptırıyorsunuz hocam ?
    İstanbul avrupa yakasında işin ehli birini bulamadım.

    Bir ara birine yaptırmıştım, hiç de anlamıyordu.
    Anadolu yakasındayım ama gittiğim yerin numarasını özelden göndereyim, en azından yönlendirir sizi. Detaylı bilgi alırsınız.
  • 22-01-2022, 03:01:05
    #8
    Tamamen plasebo. Hosunuza gidiyorsa yaptirin ama tibbi bir etkisi yok.
  • 22-01-2022, 03:08:13
    #9
    TheOutsider adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tamamen plasebo. Hosunuza gidiyorsa yaptirin ama tibbi bir etkisi yok.
    Sizi ikna etmeye çalışmayacağım. Çok afedersiniz üst solunum yolları tıkandığında açmazsanız boğaza, oradan da ciğerlere iner. 8 yaşında annem öğretmişti ve tüm doktorlar üst solunum yolunun sürekli açık tutulması gerektiğini söyler. Bunun da yolu burun ve geniz temizliğidir.

    Hacamat da böyle birşey, zaten vücudun üretebildiği bir şeyi dışarı alıyorsunuz yerine yenisi geliyor. kıl dönmesinden ameliyat olmuştum, 1 saatten çok yatar gibi oturduğumda uyuşma olurdu (aşırı derecede), 1 kez oldum baktım uyuşma gitti sonra 2 yılda bir kez olmaya başladım. Gut hastalığına yakalandım (sol ayak baş parmağı eklem yerinde), valla hiç de psikolojik değildi, tam altından kupayı vurdular önce gözlerim dışarı fırlar gibi oldu zaten ağrıyor dokunamıyorum sonra uygulama yapıldı, topallayarak girdiğim yerden koşarak çıktım.

    yaklaşık 10 yıldır yaptırıyorum, ister psikolojik deyin ister başka birşey defalarca faydasını gördüm.