Reklam peşinde değilim. bu iş de baya hassas bir konu. Yıllardır hacamat olurum, başımdan sırtımdaki ameliyat yerimden (2 yılda bir artık uyuşma başlayınca), omuzlarımdan, ayaklarımdan. Her defasında inanılmaz bir rahatlama oluyor.

Örneğin GUT hastalığına yakalanmıştım (Allah düşmanıma vermesin o derece) sadece bir kez hacamat oldum ayağımdan tamamen kesildi. Şiddetli baş ağrım vardı yaptırdım kesildi.

Patronumun ileri derecede migreni vardı. Sadece şu kadar diyeyim haftada kesin 1 kez migren vuruyordu (abartmıyorum 2 gün boyunca başını duvarlara vuracak duruma geliyordu). Zorla götürdüm yaptırdık. 2 yıldır sadece 1 kez (o da migren değildi baş ağırısı vurdu) baş ağrısı yaşadı. 3 ayda bir sürekli gidiyor.

Kaybedeceğiniz birşey yok arkadaşlar, deri üstü kesilerek kan alınıyor. kılcal damalardan yani. Bilen ehli olan bir yerde yaptırmak çok önemli. Vücudun sadece belirli noktalarına yapılabiliyor.
son bir hatırlatma, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri yapılmıyor. Yaptırmadan 1 gün öncesinden hayvansal gıdalar tüketmek yok, sadece sebze.

Sağlıklı günler dilerim.