Yapmayın abi
Bilişimin kalbi olan R10 ailesinden ricamdır.
Abi burdan hazır script alıp İnternete sponsor çıkıp,: eticaret, kurumsal vb. Sektörlere site yapıyorsunuz..
Fiyatlar 400 500 600 tl anahtar teslim site diyorsunuz.
Allah aşkına dolar olmuş 16+, dışarıda zam üstüne zam.. Lütfen yapmayın şu reklamları.
Daha 2 gün önce firmanın biriyle web sitesi anlaşması için gidiyorum adam kalkmış bana 500 TL 1000 tl site yapan var diyor.
Allah aşkına şu komik rakamları silin kaldırın hazır script diye 400 tl kazancam diye sektörü yok etmeyin. Valla soğudum artık.
Bende yeri geliyor hazır script kullanıyorum kullanıcının isteğine göre yeniden yapılandırıyorum ama o fiyatlara satmıyorum.
Siz nasıl kabulleniyorsunuz anlam veremiyorum
Lütfen 500 TL site yaparım demekten vazgeçin..
Yapmayın abi lütfen yapmayın
8
●323
- 17-12-2021, 14:36:07Üyeliği durdurulduSerbest piyasa maalesef yapan kişi isterse 100 liraya da yapar keyfine kalmış artık, evet sizin için iyi değil ancak karışamayız.
- 17-12-2021, 14:37:17Gerçekten de çok saçma ben de görünce anlamlandıramıyorum. Hayır kaliteli hazır scriptler zaten o fiyatlardan başlıyor 😅
- 17-12-2021, 14:38:45Evet sonuna kadar haklısın gelen müşteri akıllamıyor zaten gelen müşteri de hep bir önceki hizmet verenden şikayetçi olduğu için geliyoresrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-12-2021, 14:40:15Arkadaşlar böyleleri olacakki kaliteli hizmetin farkını millet anlayabilsin, 34 yıllık hayatımda ucuza maal etmeye çalıştığım ne olduysa pahalı dan daha pahalıya maal oldu çünkü önce ucuzu aldım, sonra mecbur pahalısınıda almam gerekti.
Yani çok şaapmayın, işinizde iyiyseniz insanlar sizden memnun ayrılıyorsa dönüp dolaşıp yine sizi bulacaklardır. - 17-12-2021, 14:47:11Dışarıda 3k+ web site kurulumu yapıyorum, R10'daki scriptlerle. Çünkü dış piyasa böyle, r10 gibi değil orası. Siz de yapabilirsiniz, boşuna 400-500 TL fiyatlar vererek ne kendinize ne başkasına zarar vermeyin.
Aynı şekilde bana da gelen müşteriler hep bir öncekinden şikayetçi olarak geliyor çünkü ucuza kaçmış oluyorlar. Sonrasında kalite görülünce, işlerin ardı arkası kesilmez.