
Benzin İstasyonları anlık
22
●643
- 24-11-2021, 23:18:59Orada yarım saat bekleyen adam, yarın evine cebinden çıkmayan son bir parayla atıyorum 1 kg kıyma alabilecek.
Beni o sıraya sokacak tek güç aracımda hareket edebileceğim yakıt kalmaması veya yarın yakıt bulamayacağımı düşünmem olsa da sırada bekleyen adama da laf etmem.
Kimse kimseye yarım saat beklediği için 50 TL vermiyor.
Son olarak aracın değeri 400k olsa da çoğu, hatta çoğumuz bugün o parayı arabaya verecek güçte değiliz. Geçen sene 200'e aldığı araba prim yaptı diye adam sınıf atlamadı yani. Hala ve hatta bugün daha çok hangi markette yağ daha ucuz, telefonumun camı kırık ama idare eder miyim diye daha çok kafa patlatmak zorunda.
Üzücü olan, standart bir aile ayda 1 depo yakıt harcıyorsa maaşına zam gelene kadar 1 kg kıyma az yemek zorunda kalacak. - 24-11-2021, 23:35:04Kamyonlar, ticariler vs. 1 ton yakıt alan araçlar var.kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-11-2021, 23:49:29Ticari araçların çoğu ya ay sonu ödemeyle peşin tutarda anlaşır ya da sürekli dolu gezerler. zaten servis araçları yoğunlukta. otomobil için abartılacak bir kar değil. sıfır depoyla girse 30 lira kar eder. bende opel combo var 63 litre. çay sahilde 10 lira.dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neyse bu kadar.