Herşeyini Kaybeden Biri Daha
48
●1.979
- 16-11-2021, 18:11:34anlamadığım nokta paranız yok işiniz yok doğru düzgün bi planınınz yok neye güvenerek evleniyorsunuz ? haketmişsiniz başınıza ne geldiyse.
- 16-11-2021, 18:16:51evlendikten sonra işsiz kalmış bir insanım çünkü ailemin dükkanlarında +6 sene çalıştım mobilya ve manav dükkanlarında ama evlendikten sonra evden kovulduğum için dükkandanda kovuldum anlayacağınız.Epinephrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
internettende adsense ile uğraşıyordum ama bir gelir elde edemedim. facebook reklam hesapları açabiliyordum önceden kredi verenlerden 150kron ama forumda bununda satışı yasaklanmış olarak gördüm ilk kaydolunca ve sonucunda işsizsim 10 yere iş başvurusunda bulundum ama olumlu dönüş alamadım. - 16-11-2021, 20:39:19Onu yazan benim. Yazdığını okuyunca hak verdim. İnşallah bir daha aynı hatayı yapmaz.tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@SBoss; tam olarak ne iş yapıyorsun ? Kısaca bahsetmişsin ama tam anlayamadım. - 16-11-2021, 21:13:11Her şeyi eşine anlat derim. Benzer bir olayı bende yaşadım. İçinde kumar yok sadece. Üstelik borç yaklaşık 15 katı. İyi günde kötü günde diyerek evleniyorsunuz.
Pandemi şartlarında işyerim battı. Her şey tepetaklak oldu. Gururdan para kazanamadığımı söyleyemedim. Gittim kredi üstüne kredi çektim borçları toparlayayım diye. Sonra onuda ödeyemedim. Baktım olmayacak dükkanı kapatıp işe girdim. İlk girdiğim yer maaşımı ödemedi, ikinci girdiğim yerde (yemeksepeti banabi) eksik ödemeye başladı. Hal böyle olunca işler iyice kötü olmaya başladı. Sonunda da kaçınılmaz son banka ihtarname çekti. İhtarname çekince her şeyi anlatmaya mecbur kaldım. Elbette bağırış çağırış, kavga hır gür oldu ama sonunda tatlıya bağladık.
Şimdi ise haftanın 3 günü farklı bir şehire çalışmaya gidiyorum. 6 saat yol gidiyorum. Kalan 3 günde evden çalışıyorum.
Bu dünyada yaşamak zor, bir de Türkiye'de yaşıyorsan bu 10 kat daha zor oluyor. O yüzden eşinize her şeyi ne pahasına olursa olsun anlatın ve gerekirse taş taşıyın ama çalışın. Çalışana, mücadele edene Allah yardım eder. Elbet bizler de bir gün gün yüzü göreceğiz. O zamana kadar da durmadan saldırmamız gerekiyor.
Son olarak yine tekrarlamak istiyorum, ne pahasına olursa olsun kumar kısmı da dahil olmak üzere eşine anlat. - 16-11-2021, 22:28:27Bana çok samimi gelmediniz hocam sanki aile değilde sizde suç var gibi, kendi ailenizi bile suçladınız.
10bin borç bulmak, 3 aylık evlilik, kumar.
İnşallah yanılıyorum demek istemiyorum.
Sanki kumar eskiden gelen bir alışkanlık aileden de bu yüzden koptunuz. Takılar da düğün için değilde sanki eski kumar borçları gibi.
Uyduruyor demeyin çevremde çok örneğini gördüm görüyorum, kumar oynayan kazanırım hevesiyle(ümidiyle) herşeyi yapar.
Genel olarak buradan herkese yazıyorum kumarda tek kazanan masa sahibidir. Kendinizi kandırmayın arkadaşlar. Kaybeden kaybını çıkarmak için hırs yapar, kazanan daha çok kazanırım diye hırs yapar sıfıra gelene kadar sonu gelmez bunun. Ben yapmam duracağım yeri bilirim hikayelerini de okumayın imaknsız. - 16-11-2021, 22:30:21@SBoss; gerekli dönüşleri ve Ankara'da danışmanlığını yaptığımız firmanın personel alım ilanını gönderdim. Hakkında hayırlısı olsun.
Linkedin üzerinde yapmak istediğin ve aradığın iş ilanını doğru etiketler ile paylaşarak bir çok kişiye direkt ulaştırabilirsin. Ek olarakta açar ve yaparsan bana iletirsen ben de paylaşarak daha fazla kişi ve kişilerin görmesini ufakta olsa katkı sağlayabilirim.
Mesajda yazdığım gibi ne istediğini net ifade ederek aradığın işi çok daha iyi ve zorda olsa bulursun sadece doğru kişi ve platformlarda ulaşman gerekiyor. Linkedin, R10 bunlar için birebir alanlar.