Mabel adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
R10 hesaplarimi çaliniyor?
35
●1.858
- 24-10-2021, 14:23:07Üyeliği durduruldu@ensar9;da vardı onuda unutmuşumMabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-10-2021, 14:28:53Administrator78.190.70.199vedatt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

https://whois.domaintools.com/78.190.70.199 - 24-10-2021, 14:31:30Üyeliği durdurulduYozgat Seyhan koyu görünüyor başka sitede AdanaCoşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-10-2021, 14:36:59Coşkun abi, bu herif benim mesajımı alıntılayarak demin 5-6 tane nick saydı. Hepsinin profilini inceledim %80'ini R10Davetiye göndermiş. Davetiye başvuru formlarından ve o hesaplara kayıtlı TC'ler fake ancak GSM numaralarından, o IP'lerden falan bu kişi bulunamaz mı? Veya Seyyit olabilir mi? Çünkü listelediği üyeliklerin şikayet konularına üstünkörü baktığımda hepsi aynı kişi çünkü moderatörlerin davet mesajına emoji atarak cevap vermişler. Bence bu kişi bulunabilir, IP adresi de VPN değil.Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İtiraf ettiği üyelikler:
- - @berkantt;
- - @fuattaltun;
- - @atilla0;
- - @duhansemet;
- - @sermiyann;
- - @taIat;
- - @ensar9;
Dikkat ederseniz hep gerçek ad (girilen T.C. kimlik) ile uyumlu kullanıcı adları seçiyor ve düşük tutarda birilerini dolandırıyor. Böylece kimse savcılığa gitmiyor. Ama bu burada kalmamalı.
