Anket Nasıl olur ?
Toplam Katılımcı Sayısı: 26
Nasıl olur ?
Saygılı biçimde görüş yapabilir üyeler
%34,62 (9 Oy)
Kavga ve gergin bir ortam yapabilir üyeler
%65,38 (17 Oy)
  • 21-10-2021, 13:02:12
    #10
    backlinkmatik.com
    ryildirim1071 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "Söz İste" gibi bir buton olsa ve butona basınca "Konuya dahil olma isteğinizin nedeni?" gibi soru çıksa ve sorunun cevabına göre moderatörün onayıyla konuya dahil olunabilse daha iyi olur. Bazen gerekebilir.

    moderasyon icin son derece gereksiz is yükü. her onune gelen dahil olmak isteyecek
  • 21-10-2021, 13:06:15
    #11
    Mesaj yazmak değil de belki anket gibi bir şey olur. Kim haklı diye Onun için oy kullanırız daha sonra yöneticilerin kararı ne yönde çıkarsa ankette doğru oy kullanan kişilere +1 puan verilir daha sonraki şikayet konularında yöneticilerin işi kolaylaşması açısından oy verenlerin daha önceki şikayet konularından topladıkları puanları görürler vs. Belki böyle bir sistem gelebilir.

    diyelim 10 şikayet konusunda oy kullandık 9 unda yöneticiler bizim haklı olarak oyladığımız kişiyi seçti. 11. oyumuzda bu üye kullandığı 10 oyun 9 unda yöneticilerle aynı karardaydı gibi bir uyarı çıkar vs.
  • 02-11-2021, 01:35:46
    #12
    Eskiden yazılıyordu zaten hocam kargaşa olduğu için bu şekilde düzenlendi.