• 17-10-2021, 14:56:51
    #1
    Tel: +1 (613) 604-5343
    Profilindeki web sitesi: https://xberat.com/

    İyi forumlar arkadaşlar, bu numaradaki şahsa dikkat edin, insanları dolandırmaya çalışıyor, profilindeki web sitesinde R10 logosu var.
    Exxen mi hacklendi bilmiyorum ama verdiği abonelik bilgileri doğru bu arada, sadece şifre yanlış.






  • 17-10-2021, 14:58:03
    #2
    Hergün yeni biri piyasaya çıkıyor.
  • 17-10-2021, 14:59:05
    #3
    Bİlgilendirme için teşekkürler
  • 17-10-2021, 15:00:21
    #4
    Benim zaten anlamadığım R10 dakilerin çoğu bile yurt dışı whatsapp kullanıyor. Bir korkusu olmayan insan kendi adına hat kullanır. Adam hatayda yaşıyor wp numarası +44 Bunlara forumdada izin verilmemeli.
  • 17-10-2021, 15:00:41
    #5
    İnternette crack sitelerden buluyorlar numaranızı. Şifrenizi vs paylaşıyorlar bu acemilerde oralardan sadece telefon no yu alıp sizi dolandırmaya çalışıyor olay bu
  • 17-10-2021, 15:01:37
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Teşekkürler bilgilendirme için
  • 17-10-2021, 15:07:33
    #7
    Platin üye
    bilgi için teşekkürler
  • 17-10-2021, 15:14:18
    #8
    Account checkher ile çekiliyor hesaplar çalintı hesap maalesef.
  • 17-10-2021, 15:20:36
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Bilgi için sağol hocam