• 14-10-2021, 14:50:50
    #28
    3 kuruşa seni satın aldığını düşünen cebinde parası olan hanzolar ne yazikki çok empatiden uzak egosu tavan insanlardan tiksiniyorum hizmet sektörü ne yazikki bu şekilde fazla takılmamak lazım müdürün zaten tecrübelidir bu konuda o yüzden eksi bir düşünceye kapılmamıştır sen sakin olup işine devam et hocam.
    Bizde cafeye restorona gittiğimizde kırmamaya dökmemeye çalışıyoruz çalışan arkadaşlarımızı emekcilerimizi tşk ederiz sürekli ilgilenen arkadaşa ama bazı müşterilerin demekki kafa yapısı farklı bu insanlar toplumun her alanında var trafikte özellikle geçmiş olsun
  • 14-10-2021, 16:49:44
    #29
    hizmet sektörü böyle işte sonradan görmüşler çok kendini eğitememiş insanlar ile çok uğraşıyorsun
  • 14-10-2021, 16:51:39
    #30
    İnsan para kazanabilir çok zengin olabilir ama sonradan adam olunmaz...
  • 14-10-2021, 18:30:32
    #31
    Şahıs haritalardan 1 puan vermiş kendini de bu kadar ele vermezsin be kardeşim, umarım Allah bir kez daha önüme çıkarır da güzel bi iletişim dersi vereceğim şahısa.
  • 14-10-2021, 23:22:08
    #32
    İnsanlarla uğraştığın her işte bu tarz kişilerle karşılaşırsın.
  • 14-10-2021, 23:25:38
    #33
    Sirius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugün işte 3 kişilik aile geldi siparişlerin aldım falan siparişi içeceklerini teslim ettim adam bi anda kardeşim bi pipet gelmedi ya diye ayağa fırladı bağırdı çağırdı o an müdürde vardı kaç defa dedim pipet getirin diye çocuk hiç umursamıyor demiş bizim müdüre, oysa ki ben hiç duymadım afiyet olsun falan diyerek yemeklerini verdim üstüne "köpeğe yemek fırlatır gibi yemeği önümüze fırlatıyor" dedi bağırarak. Hem insanlara hem de müdüre rencide etti beni. Müdür sakin karşıladı pek bir şey söylemedi. Üç kuruş cebinde parası olan artislik yapıyor bu insanları hiç anlamıyorum. Yemeği içeceği anlarımda pipet için yapılır mı. Müdürüm bana güvenerek komilikten garsonluğa yükseltmişti, şahsıma küfür yesem alınmam ama birisinin güvenini kaybetmek çok gücüme gidiyor üstelik bir pipet için. Neyse içimi dökmek istedim sadece.
    eğer müdürün seni biliyorsa adamın ne mal olduğunu biliyordur
  • 15-10-2021, 00:18:14
    #34
    Ben güveninizin kaybedildiğini değil kazanıldığını düşünüyorum. Müdürümüz bence sürekli böyle insanlar görüyor. Ancak siz sakin kalarak güvenini kazanmış olabilirsiniz. İyi akşamlar
  • 15-10-2021, 00:45:57
    #35
    Oooo bunlar ne ki hafif yani neler neler duyuyorum günde
  • 15-10-2021, 01:02:41
    #36
    Okuldayken harçlık amacıyla komilik yapayım dedim ölümcül çalıştırıyorlardı saat 10 dan gece 12ye kadar öğle arası bile yok yemek yeyip gel deniyordu gerçekten yapacağım en son iş bu olabilir bütün çabanla işini yapıyorsun küçük bir hatada ortalık karışıyor sizde ki gibi pipet eksik olması gibi.