3 kuruşa seni satın aldığını düşünen cebinde parası olan hanzolar ne yazikki çok empatiden uzak egosu tavan insanlardan tiksiniyorum hizmet sektörü ne yazikki bu şekilde fazla takılmamak lazım müdürün zaten tecrübelidir bu konuda o yüzden eksi bir düşünceye kapılmamıştır sen sakin olup işine devam et hocam.
Bizde cafeye restorona gittiğimizde kırmamaya dökmemeye çalışıyoruz çalışan arkadaşlarımızı emekcilerimizi tşk ederiz sürekli ilgilenen arkadaşa ama bazı müşterilerin demekki kafa yapısı farklı bu insanlar toplumun her alanında var trafikte özellikle geçmiş olsun
Lanet Olsun Garsonluğa da Komiliğe de
41
●1.256
- 14-10-2021, 16:49:44hizmet sektörü böyle işte sonradan görmüşler çok kendini eğitememiş insanlar ile çok uğraşıyorsun
- 14-10-2021, 16:51:39İnsan para kazanabilir çok zengin olabilir ama sonradan adam olunmaz...
- 14-10-2021, 23:25:38eğer müdürün seni biliyorsa adamın ne mal olduğunu biliyordurSirius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-10-2021, 01:02:41Okuldayken harçlık amacıyla komilik yapayım dedim ölümcül çalıştırıyorlardı saat 10 dan gece 12ye kadar öğle arası bile yok yemek yeyip gel deniyordu gerçekten yapacağım en son iş bu olabilir bütün çabanla işini yapıyorsun küçük bir hatada ortalık karışıyor sizde ki gibi pipet eksik olması gibi.