• 08-10-2021, 11:55:52
    #55
    Kargo firmasının üstünde durun hakkınızı alırsınız.
  • 08-10-2021, 12:08:20
    #56
    Kargo firmasını sıkıştır senin kimlik ibraz etmeden bu kargoyu vermen suç ve sağlam bir avukatla o şubeyi arat, arkanda bir gücün olduğunu bilsinler.

    KArgoyu alacak kişinin adını vermeseydin keşke, arkadaşın alsaydı sonra adamla buluşsaydı satışı yapsaydı.

    Umarım çözülür ama peşini bırakma ve avukatla o kişileri arat, olay hızlanır dinle beni
  • 08-10-2021, 12:11:47
    #57
    Geçmiş olsun bir kere benimde bilgisayarım aras kargo da çalınmıştı. O dönem geri almak için çok uğraştık ama irsaliye gönderilmişti ki içindekinin ne olduğunu kanıtlamakla çok uğraşmadık. Birde bilgisayar 1 yıl kullanıldı diye %15 kesipte ödeme yapmışlardı. Dolar 4 iken almıştım bilgisayarı verdikleri para tl olunca paradan çok kaybetmiştim. tanzim di sanırım 3 ayda ödemeyi geri alabilmiştim ondan sonra aras kargo bölgemize teslimat yapmayı bıraktı. kargo da çalışan kişiler zor şartlar altında asgari ücretle çalıştığı için ara sıra kargoları uçuruyorlar.
  • 08-10-2021, 12:18:42
    #58
    Benim anlayamadığım şey bu adamlar o şubeye ürünün geldiğini nasıl biliyorlar? Kargo takip kodunu filan mı paylaşıyorsunuz yoksa bir kaç şube gezip mi buluyorlar acaba.
  • 08-10-2021, 12:39:43
    #59
    Annem benim adıma gelen kargoları alamıyor şube teslim etmiyor kimlik ibraz etse bile teslimi yapan şube art niyetli olabilir zararınız karşılansa dahi şikayetinizden vaz geçmemenizi tavsiye ederim
  • 08-10-2021, 13:25:14
    #60
    Letgo profili ve bilgisayarın özelliklerini söyler misiniz? Kayseri'de çoğu grup da varım, internet ortamından satmaya çalışırsa enseleriz.
  • 08-10-2021, 14:13:34
    #61
    Geçmiş olsun hocam malesef ülkemizdeki kargo firmalarının durumunu özetler bir hikaye olmuş.
  • 08-10-2021, 14:49:38
    #62
    Bu adam kargonun ne zaman nereye geleceği neden biliyor? Kargonun hangi isime teslim edileceğini neden biliyor? Bana ben Kayseri'de yaşıyorum, dese ve ben de Kayseri'de arkadaşım var ona yollayacağım, o da seninle irtibata geçer desem. O da kabul etse, ben kargoyu yollarım. Ne kargo takip kodunu veririm, ne de hangi adrese gideceğini derim. Kargo arkadaşıma ulaşınca da arkadaşım beni arar, ona şu isimli şahıs ile şurada buluş derim. Ardından alıcıyı ararım, şu isimli arkadaşım seninle şurada buluşacak derim. Yani kargo arkadaşıma ulaşmadan arkadaşım hakkında bir bilgi vermem.
    Üstelik böyle bir şey satacak olsam parayı nakit isterim. Arkadaşımı da uğraştırmam kendim de uğraşmam.
  • 08-10-2021, 15:28:27
    #63
    Kargo alışı verişi çok yaptım ama hiç bir kargoyu teslim alırken ismin ne diye sormadılar