• 23-09-2021, 22:19:45
    #1
    Merhaba,


    yurtdışından bir yazılm firmasıyla işbirliği yapmayı ve yan şirketlerinden yatırım almayı planlıyorum, ceo ile iletişim halindeyiz ancak 15k$ yatırım yapılabileceğini, güvence olarak önden iki ay süreyle 5k$ sermayem olması gerektiğini söyledi. Buraya kadar okuduysanız lütfen konuya "d0landırıcıdır" vs. gibi yorumlar yazmayınız.


    Benim bu kadar paraya ulaşma yolum yok mudur ? Proje yatırım aldıktan sonra zaten o miktar küçük gelecektir ama yatırımdan önce böyle bir imkânım bulunmuyor, kredi vs. çekemem, sizce ne yapabilirim yada firmaya durumu nasıl açıklamalıyım ?


    Bu miktar onlar için normal geliyor ama Türkiye'de yaşıyorum, bu yüzden çok fazla karşılığı oluyor. Fikirlerinizi bekliyorum.


    Konuyla ilgili pm gönderilmezse sevinirim çünkü bazı şeylerden ben de emin değilim ve sadece fikirlerinize ihtiyacım var.


    Teşekkürler.
  • 23-09-2021, 22:24:05
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Bir çok proje maddi yetersizlikten dolayı malesef yok olup gidiyor, büyük ihtimal sizde öyle olucaksınız bu yorum için üzgünüm, kredi çekme imkanınız yok , para yok , olacak şey belli...
    Nasıl bulabilirim konusunda milletçe zaten parayı nasıl bulabiliriz diye kafa yormaktan kafayı yedik hocam. Bulamayız , bulamassınız kendi yağınızda kavrulamıyorsanız malesef yapacak birşey yok..
  • 23-09-2021, 23:02:46
    #3
    Ticaret, iş yani Business Parayla yapılır veya Para sağlayabilecek bir çevre ile. Buradan soruyorsanız zaten işiniz çok zor maalesef. Allah yardımcınız olsun.