bunlara nasıl inanıyorlar
11
●307
- 09-09-2021, 21:21:10Bak burada derdine derman olmuşlar: https://teyit.org/teyitciyi-kim-teyit-edecekdertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-09-2021, 21:40:19Çok değişik argümanların olması bir yana özellikle sosyal medyada da ayrıca bir deney yapılıyor sanki.
Aşı karşıtı dediğimiz irili ufaklı hesapların sabah akşam sadece argüman üreterek etkileşim kasmalarını dikkate almak lazım.
Birçoğu sadece bu etkileşimi arttırmak için çalışıyor, herhalde konu etkisini yitirince bu hesapların takipçisi ve etkileşimi iyi olanları buralarda da satışa çıkar.
Kısacası geçmişte de aşılara ya da farklı tedavilere karşı çıkıldı ve çıkılmaya da devam edilecek. İlaç sektörü acımasızdır ama onsuz da yapabilme imkanı yoktur.
Doğruluğu sosyal medyada teyit edemeyiz.