Merhaba,
Öncelikle sağlıklı ve güzel bir gün dilerim.
Forumda gerçekten son zamanlarda birşeye beyaz diyince hayır o ak bikere veya kelime canbazlığı yapan bir kitle yokmu ?
Anlamadığım neden ama neden herşeyi balatalarlar , konuda “saçma,serseri,gereksiz olmuş, ay ciddimison ,vb” insanın beynine mermi gibi inen cümleler kullanan insanlar gerçekten bir gelir elde ediyorlarmı ?
Aslen amaç ney cool mu olunuyor. Gerçekten merak ediyorum.
Geçen fidan bağışı yapıyorum adam yorum atmış sanamı kaldı bağış yapmak şöyle bi ekrana baktım bi profile baktım dedim bu ne diyor.
Mesela yani ,
Yorumları alalım.
Saygılarımla
Baltalama Timi Gerçekte varmı ?
13
●360
- 24-08-2021, 04:59:11Hocam dikkat ettimde sende hep genelde gece 3-4 ten sonra konu açıyorsun kimse yazmayınca kızıyorsunerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-08-2021, 04:59:57Üyeliği durdurulduYaşanan psikolojik sıkıntıları baskılamak amacıyla yapılır veya narsizm, sadizm gibi sıkıntıları olan insanların zevki internet trollüğü çıkar. Bunları savuşturmanın tek yolu cevap vermemektir, eleştirilerine karşı iyi tavırla cevap vermektir, sakin kalmaktır. Çünkü bu troll artık kendini yer bitirir.
- 24-08-2021, 05:01:52Hasta olduklarını düşünsemde gerçek olduğunu bilmiyordum. 👏🏻KendineCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-08-2021, 05:02:58Şimdi bazı konular vardır üzerine sayfalarca konuşsanız değişen birşey olmaz. Mesela sizin açtığınız konuda bana çok gereksiz geliyor. Şimdi bende üzerine konu açıp "Neden bu tarz konular açılıyor sürekli" diyemem.
Neticede herkesin özgürce yazıp, kullanabildiği bir platform. Gerekli olanı okuyoruz, gereksiz olanı görmüyoruz.
Tavsiyem, boş yapanları engelleyebilirsiniz. - 24-08-2021, 05:05:02Haklısınız hocam engelle geç yapıcam bundan sonra zaman vakit kaybıOmur34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-08-2021, 05:05:34Üyeliği durdurulduMalesef var,her kitleden,her yaştan insan olduğu için her şekilde tavırlar görebiliyoruz,Aynı fiyatlar gibi.Fiyatlarda öyle Piyasa 600'dür,sen 500 dersin madem,diğeri 400 diyor,Öteki aynı işi 100tl ye yapıp baltayı vuruyor.
- 24-08-2021, 05:07:42Güzel örnek ben kibire bağlıyorum aslında biraz kibirli insanlar egoludur egoda başkalarını hor görüp kendini yüceltmektir aksine herkes eşit kibir Allaha mahsudur. Kibire karşıda sabır sabırda sünnettir iyi ile kötü gibi.Dansele555 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle