• 14-07-2021, 23:25:29
    #1

    Ülkemiz; 15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin birlik ve beraberliğine, demokratik düzenimize, hukukun üstünlüğüne ve milli iradeye yönelik tarihin kaydettiği en büyük ihanet girişimine, menfur bir kalkışmaya maruz kaldı ve yüce milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile milletimizin birlik ve beraberliğinin anayasal güvencesi olan demokratik düzenimize ve milli iradeye tarihte eşi görülmemiş cesaret ve kararlılıkla canını ortaya koyarak büyük bir özveriyle sahip çıktı.


    O gün 249 Şehit daha 249 çift göz kapadı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 249 baba daha ağladı evladına.

    Kendim ve tüm R10 üyeleri adına ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.

    Alıntı
    Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyiniz. Bilakis onlar diridirler. Fakat siz bilemezsiniz.
  • 14-07-2021, 23:27:37
    #2
    Kurumsal PLUS
    Bugün değil hocam. 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece başlamıştı. İlk hareketlilikler, ilk ne olduğu anlamadığımız olayların başlama saati ise bu saatlerdi..
  • 14-07-2021, 23:28:30
    #3
    Keşke dislike butonu olsa forumda...
  • 14-07-2021, 23:29:01
    #4
    Yarın hocam erken paylaştınız
  • 14-07-2021, 23:29:49
    #5
    Başta Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
  • 14-07-2021, 23:29:53
    #6
    Gracious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugün değil hocam. Yarın bu saatlerde yaşanmıştı..
    Acayip utandım şu an
  • 14-07-2021, 23:31:04
    #7
    Kurumsal PLUS
    kaantemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Acayip utandım şu an
    Utanmanız için veya sizinle dalga geçmek amaçlı yorumda bulunmadım hocam. Sadece eğer eksik bir bilginiz var ise düzeltmek istemiştim.
  • 14-07-2021, 23:33:13
    #8
    14 dü değil mi bugün
  • 14-07-2021, 23:34:33
    #9
    Bu ülke 15 temmuz'da demokrasi mücadelesini sadece fetoya karşı değil, tüm siyasi partilere karşı vermiştir. O yüzden çıkıp o partinin bu partinin bu günü vicdani sömürü haline getirip, sırf insanlara günah keçisi yaratmak için içeriye suçlu suçsuz demeden atılan küçücük çocuklar üzerinden yaratılan bu algıyı sevmiyorum, kabul da etmiyorum. Ben vatanperver bir insanım. Hala o güne dair aydınlanmamış olaylar, saklanan veriler, suçlanan masumlar, suçsuz olduğu halde khk damgası vurularak hayattan silinen insanlar var. Başımıza gelmediği için hakkında konuşması kolay. Olmaz demeyin, bir gün size de olur.

    Ömer Halisdemir ve tüm cesur vatanperver şehitlerimizin ruhu şad olsun! Bu günün yaşanmasında en ufak parmağı olan ve nemalan her kim varsa da gün yüzü görmesin.