• 13-07-2021, 14:27:42
    #1
    Merhabalar, az önce Facebook reklamlardan 5$ indirim alın diye bir mail aldım. Gönderen mail adresine bakınca facebookmail.com diye bir adres gördüm. Facebookmail.com diye bir facebook ürünü olduğunu daha önce hiç duymadım. Sizce bu gerçekten Facebook mu ? Yoksa yine birileri iş başında mi? Tabii ki hiç bir linke tıklamadım mailde

  • 13-07-2021, 14:30:03
    #3
    Şimdi gönderdiğiniz linki inceledim e-postalar facebookmail.com üzerinden geliyormuş. İlk defa öğrendim 😃 o linkide hiç incelemedim daha önceden. Böyle bir yol izlemeleri tuhaf geldi
  • 13-07-2021, 14:30:27
    #4
    Reklam kredisini Facebook hesabıma girince bana da tanımladılar. Mailden değil de hesabınızdan mutlaka bakın.
  • 13-07-2021, 14:30:53
    #5
    Bunu gönderen facebook hocam ben bir sorun goremedim

    https://www.facebook.com/help/1634546593478660
  • 13-07-2021, 14:32:44
    #6
    acilwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunu gönderen facebook hocam ben bir sorun goremedim

    https://www.facebook.com/help/1634546593478660
    Evet, @Lens;arkadaşın az önce attığı linki inceleyince öğrendim. Facebook'u çok kullanan biri olmadığım için daha önceden duymadım maillerin böyle geldiğini. Öğrenmiş olduk 😃
  • 13-07-2021, 14:35:28
    #7
    Arkadaşlar, daha önceden facebookmail.com'un kullanıldığını bilmiyordum bu nedenle bu konuyu açtım. Cevap yazan arkadaşlar sayesinde öğrendim onlara teşekkür ederim ☺️. Konunun geçerliliği kalmadığı için konuyu kilitliyorum