• 11-07-2021, 10:36:25
    #1
    Merhaba,

    Bayram için bir kaç kiralık araç için araştırma yaptık. Çalışma arkadaşlarımızdan biri bu siteyi buldu. biz de inceledik. Ancak bize hiç güvenilir gelmedi.

    Siteyi incelediğimizde ise bilenen kurumsal bir fima olan avis'in hakkında kısmı sitenin en alt kısmında yer alması, sitenin '' Hakkımızda '' kısmında ise istanbul etilerde kurulmuş olması dikkatımızı çekti.

    Fiyatları çoğu insanı cezbedecektir. O sebeple bizler güvenemediğimizden bu site ile ilişiğimizi kestik. Bilemiyorum belki de güvenilirlerdir ancak piyasanın aşağısında yer alan fiyatları hele hele bayram zamanı olması tuhaf geldi.

    Aşağıda ekte goruntuler mevcut. Sizlerde inceleyip dönüş yapabilirsiniz. Belki de bizlere tuhaf gelmiş olabilir..

    Bilenen kurumsal şirket olan avis'in resmi sitesi..



    Bu da bahsi geçen bu sitede ki kısım..




    BAHSİ GEÇEN SİTENİN WHOİS SORGU SONUÇLARI



  • 11-07-2021, 10:39:09
    #2
    sitede ssl mi yok ben mi yanlış görüyorum
  • 11-07-2021, 10:39:41
    #3
    ofsayt sadece o değil hocam.. dikkat edilmesi gerek diye yayınladım..
  • 11-07-2021, 10:41:56
    #4
    Bu ve bunun benzeri konular için çok dikkatli olunması gerekiyor. Bilgilendirme için teşekkürler
  • 11-07-2021, 10:44:04
    #5
    kesinlikle hocam. 120-130tl gunluk araç kiralama için cok cazip fiyatlar. ancak 10 gun kiralamak istediğinide de tutar ortada..
    zaten 2021 yılının 5.ayında acılmıs bayramdan sonra da ucarlar diye dusunuyorum..

    Alıntı
    omain Name: avisotokiralama.com
    Registry Domain ID: 2615944806_DOMAIN_COM-VRSN
    Registrar WHOIS Server: whois.godaddy.com
    Registrar URL: http://www.godaddy.com
    Updated Date: 2021-05-29T13:27:48Z
    Creation Date: 2021-05-29T15:21:41Z
  • 11-07-2021, 10:47:54
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam zaten siteye girip baktığınızda AVİS markasına ait olmadığını anlarsınız googlede "avis" diye arattığınızda zaten direkt olarak en başta resmi sitesi çıkıyor. Bu tarz *********** tuzaklarına düşmek için internetin i sini bilmemek gerekiyor. R10 daki kimse buna düşmez gene de uyarı için teşekkürler
  • 11-07-2021, 10:49:32
    #7
    Hocam, r10'da dusmeyecegını bende dusunuyorum ancak yakınlarımıza cevremıze de bıldırmek uyarmak gerek. iş arkadaşım bana sormasa bakmasak o çoktan ucretı yatırmıs beklıyordu..
  • 11-07-2021, 10:53:02
    #8
    Aradığınızda peşin ödeme isteyip ortadan tüymek için yapılmış bariz belli. Özellikle yurtdışından gelenler için Western union üzerinden para talep ediyorlar. Bir müşterim yine buna benzer GARE*** firması gibi benzetilen bir site adresi verdi bende uzak durmasini söylemiştim. Dikkatli olmak lazım..
  • 11-07-2021, 10:53:24
    #9
    Whatsapp numarası var arayıp sövmek lazım bunlara