Azure bu işi çözecek ben güveniyorum. Son aldığım mail.
Thank you for contacting Microsoft Support. etc. etc. etc.
I understand that you do not have access to your domain.
We are aware of the issue and investigation is currently ongoing to determine the cause of the issue and to provide prompt resolution. (Teknoclouds issueden bahsediyor.)
We will reach out to you as soon as we have a feedback from our Engineers. We apologize for any inconvenience this issue may have caused.
Meanwhile if you have any further questions regarding this ticket, please do let me know.
TeknoClouds Şikayeti Olanlar Başlığı
2.898
●130.360
- 08-07-2021, 18:50:08Arkadaşlar yenilenmiş alan adlarının eski yetki kodları çalışmıyor mu acaba?
29 Mart'ta aldığım kodlar ile bir alan adını taşıdım. Diğer ikisini taşıyamadım. Onları da 1 ay önce yenileme yapmıştım. - 08-07-2021, 18:52:20Bu teknoclouds 40.000 alan adını ücretsiz kaydederken Azure neredeydi? Hem de üç yıl boyunca!!!
Madem ödenmesi yapılmadığı için iptal ediyorsun, biz whois, kimlik, adres, mail v.b. ne gerekiyorsa ibraz edelim. Register ücretini ödeyerek alan adlarımızı geri alalım. Bu mevzuyu Azure çözmeli. Wildwest, Icann v.b. kimle anlaşılacaksa araya girmeli hatta ikna etmeli.
Gerekirse formal İngilizcesi üst düzey olan arkadaşlar mevzuyu reddit subredditlerine taşısın. - 08-07-2021, 18:53:22Yorumları okurken gülüyorum ama üzülüyorum da, o kadar bilmeden konuşan insan var ki bir kez araştırmadan kafalarına göre onlarca şey söyleyip duruyorlar. İnsanları yanlış bilgilendiriyorlar/yönlendiriyorlar.
Ben 6 aydan fazladır bu Azure domain olayı ile iç içeyim, bu olaydan hiç mağduriyetim olmadı ancak kendime kızıyorum. Bir konu açsaydım kendimden emin şekilde, Teknoclouds'ta domain barındırmayın diye. İşte insanlar o kadar önyargılı oluyor ki öyle bir konu açmayı aklıma dahi getiremedim. Oysaki böyle bir şey olacağından yüzde 70 emindim.
2020 Kasım'da açtığım konu: https://www.r10.net/off-topic/257406...er-hesabi.html
Kısaca bu işi çözebilecek tek kurum Azure'dir. GoDaddy veya WWD Azure'nin domainlerine karışamazlar.
Eğer ki domainler ücretsiz bakiyeli hesaplar ile alınmamış olsaydı ICANN'da çözebilirdi, ancak o zaman böyle bir durum yaşanmazdı. - 08-07-2021, 18:59:40UlaşılamıyorGrafik_mltmb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-07-2021, 19:00:16ucretsiz bakiyeli hesaplarla 40 bin ucretsiz domain alınıyor ve azure nin hiç haberi olmuyor mu... o zaman denetleseydi. kendi kusuru da olduğu için bu problemi bizler yani teknoclouds mağdurları lehine çözmesi gerekiyor...
profweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 08-07-2021, 19:05:08olumsuz cevap geldiyse form doldurmaya gerek var mı? ben daha hiçbir işlem yapmadım 9 domainim var
Kyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

