Sayın müşterilerimiz;
Bilindiği üzere TeknoClouds'da yakın zamanda sağlayıcı firmalar tarafından yapılan sözleşme değişikliğinden ötürü bazı hizmetler etkilenmiş, etkilenmeye devam etmektedir.
8 Kişilik ekibimizle 7/24 sizi yönlendirmek için çalışmaya devam ediyoruz.
Etkilenen, etkilenmeyen ve başka firmaya transfer edilmeyen alan adlarını ICANN BTAPPA sözleşmesi kapsamında Türk Akredite bir şirkete devredilmesi için ilgili sözleşme ve liste tarafımızca hazırlanmış olup Verisign operatörüyle ICANN kuruluşuna gönderilmiştir. (İlgili sözleşmeye ulaşmak için https://www.icann.org/en/system/files/files/standard-amendment-language-btappa-14jun19-en.pdf adresini ziyaret edebilirsiniz.)
Bu şekilde TeknoClouds üzerinde barınmaya devam eden etki alanları Türk yazman şirketine aktarılacak olup TeknoClouds üzerinden güvenle yönetilmeye devam edecektir. Devir işleminden sonra alan adlarının süresi etkilenmeyecek, herhangi br maliyete tabii olmayacaktır.
Bazı Cancelled durumunda olan etki alanlarının tekrar aktivasyona alındığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Bunu henüz tam olarak doğrulayamadık fakat bu mümkün olabilir.
Bu aşamada sizlerin ICANN Şikayet Ofisine ilgili şikayetleri göndermeniz konusunda hassas olmanızı rica ederiz, bu sayede durumun ciddiyeti ilgili kuruluşlar tarafından daha anlaşılır olacaktır.
İlgili tüm durumlar düzelene kadar ülkemiz içinde 7/24 çalışmaya devam edeceğiz.
Çok fazla yoğunluk söz konusu olduğundan sistemden taleplerin gecikmesi söz konusu olabilmektedir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
TeknoClouds Ekibi
Tekno Clouds Resmi Açıklama - Mailime gelen açıklama - Tekno Clouds Mağdurları
10
●562
- 04-07-2021, 23:36:30https://www.r10.net/off-topic/287430...meler-var.html foruma bakmadan mı açıyorsunuz konuları arkadaşlar ya zati devam eden konu var oraya yazın millet orada toplanmış.
- 04-07-2021, 23:36:59hesabım bloke olmuş sandım, birkaç tc doğum tarihi girince düzeldi sandım 4 dk sonra refresh yaptım domainler kısmına girebildim ancak ondan öncesinde ticket açmıştım belki onun etkisiylede olabilir, anlayamadım o kısmı, dns boşa düşüyor, ben alan adlarım patladı sandım
, son anda yırttık
- 04-07-2021, 23:37:37Hocam attığınız konuda yeni konu yanlız sizde bakmadan mı mesaj yazıyorsunuz.kasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-07-2021, 23:38:07Benim merak ettiğim alan adım'ın hiti yüksek alan adım silindiği zaman bet gibi siteler benim siteme çökücekler ve o alan adı mafolucak ne yapcaz şimdi kime güveneceğimizi şaırdık yemin ediyorum............... @Coşkun Çetin; abi aç bi tane r10bilisim.com diye alalım huzurla alan adlarımızı kafamız sağlam olsun
- 04-07-2021, 23:38:44Arkadaşın açtığının aynısı olarak diyerek onu koydum ana konu buOzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/sorum-var/287260...e-yapiyor.html
https://www.r10.net/domain-genel/287...uyu-resmi.html

, son anda yırttık