• 29-06-2021, 12:18:50
    #37
    Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu yüzden geçen gün Gebze'den bolu ya Kuzey marmara otoyolundan gittim 230 altına hiç düşmedi çoğu zaman 250+ . Misler gibi parasını ödedikten sonra ceza da gelmiyor
    Bende geçen sene paralı yoldan gittim dediğiniz gibi hiç sıkıntı yok, dönüşte fethiye'den çıktığım için ısparta üzerinden gelmiştim. Bu defa marmaristen çıktım o yüzden izmir tarafını kullandım ama gerçekten gidilecek gibi değil böyle olduğunu bilsem ya ıspartaya döner yada paralı yoldan giderdim.

    Bakalım itirazımızı yaptık sonuç olumlu olumsuz ne olursa şansımıza
  • 29-06-2021, 12:43:29
    #38
    ahmetgntp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanlışınız var hocam yakın arkadaşım polis emniyet amirleri belli sayıda ceza kesmeyenleri gece nöbetine bile bırakıyor. Tamamiyle amirin ne istediği önemli. Kota var yani.
    Benim kadar çok polis ve amir arkadaşınız yoktur hocam, kota kesinlikle yok. O olay bahsettiğiniz amirin kendi yaptırdığı bir şey olabilir, hukuki veya standart olan bir şey değil ama.
  • 29-06-2021, 17:42:26
    #39
    CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim kadar çok polis ve amir arkadaşınız yoktur hocam, kota kesinlikle yok. O olay bahsettiğiniz amirin kendi yaptırdığı bir şey olabilir, hukuki veya standart olan bir şey değil ama.
    Hocam hukuki olarak tabiki olmaz