Arkadaşlar annem babam dedem nenem vallahi yoruldum artık biraz fikir verin

Ben web işleriyle uğraşıyorum 2 PC yetiyor yani çalışmam için ve sayemde çok insan yurt içi ve yurtdışından alım vs yapıyorum ve hepside yazdı sayende borcumuzu ödüyoruz vs. yani döngü oluşturdum ve onlarda kazanıyor.
Gelelim bizimkilere kız isteyeceklermiş oğlunuz ne iş yapıyor diyormuş millet işimi anlatamıyorlarmış.

Annem babam şu an çok yoğun şekilde baskı yapıyor bırakacaksın evlenene kadar fabrikaya gireceksin diyor. Anne diyorum paraysa işse buyurun para iş herşey var. Para iş değilmiş konu oğlun nerede çalışıyor dediklerinde fabrikada diyeceklermiş.
Dedim şirket kurayım vergi levhasını vereyim koysun cebine sorana oğlumun şirketi var desin dedim. O kabul görmüyormuş.
Geçen gün bi kız bulmuşlar görmeye gitmişler kızın annesi demiş ki. Oğlan ne iş yapıyor, şirketi var yazılımcı demiş. Kadın ne yazıyor demiş annem sinirlenmiş geldi eve veryansını yine bana.

Şaka gelebilir size fakat cidden büyük baskı altındayım bu işi çözmem gerek çok pis bunaldım bildiğiniz gibi değil.
Şimdi diyebilirsiniz sen kendin kafana göre biri ile neden tanışmıyorsun. Cevabı vereyim ''Coğrafya Kaderdir''
Varsa lütfen bi bilgi verin lütfen.