Bak şimdi güzel kardeşim. Evet iş bizim para kazanmamız da eyvallah.
Makale işi yapıyorum, iki firmaya sabit seo hizmeti veriyorum, bir işletme var hediyelik satıyorum.
Kazaniyormuyum evet ama kazandığımin çoğunu vergiye veriyorum bana ne kalıyor? Cep harçlığı kimseye eyvallah etmemek.
Bugun sabaha karşı 7 de yattım 10 da kalktım 3 saat uyku ile acaba daha çok kazanirmiyim diye tepiniyorum. Ama farklı yerler de bir çok insan benim.eforumun sadece yüzde 30 nü yaparak benim kazancına sahip oluyor.
Simdi sence ben korkakmiyim?
Coğrafya Kader Midir? TÜRKİYE
65
●1.870
- 29-04-2021, 16:28:17Evli bi adam düşünelim asgari maaşla yada biraz fazlasıyla çalışıyor bir karısı ve çocuğu var. Ailesine adam bakıyor çocuğa bakacak biri olmadığından kadın çocuğa bakıp çalışamıyor.
adam sabah 9 akşam 9 işe gidip evine geliyor. Bu durumda senin üstün fikrine göre bu adam vasıf ekleyip akşam 9 da çıktığında ve hafta sonu çalışmak için ek vasıf geliştirmeli.
Yani bu ülkenin düzelmesi gerekmiyor adamın ailesine vakit ayırmaması it gibi çalışması gerekiyor öyle mi ?
Senin belli ki tuzun kuru millete vasıf dersi verebildiğine göre. Şu dönemde millet vasıf eklemeyi bırak işten atılmamak için kıçını yırtıyor.
Düşünemiyorsanız fikir üretmeye çalışmayın kardeşim.
Ekonomidende zerre anlamadığın aşikar.
Üstte birileri tepinip halkı sömürüyor, senin gibi bi kaç tuzu kuruda suçu halka yığıyor. Başka işiniz yok mu sizin?
Yok iş beğenmiyorlar ondan işsizlik var, yok vasıf ekle, yok gelir düzeyini arttır o zaman. Yok onu yap bunu yap ne kolay dimi bunları yapmak, halktan topladığı vergiyle devlet hiç bir şey yapmasın kendini, açgözlü siyasetçilerini doyursun, bizde onlar daha güzel tıkınabilsin diye daha fazla çalışalım. Köle olmaya çok yakınsınız. Bir gün köle olduğunuzu anlarda şikayetlenecek olursanız kendinize vasıf eklemeyi düşünün.
Uzaktan gelen davulun sesi kulağınızdaki kire hiç değiyor mu acaba... - 29-04-2021, 16:38:38Mübarek ramazan ayında alkol almamanızı tavsiye ederim.
Zira bir insanın akıl sağlığı ile yazacağı cümleler değil bunlar, yada babadan zenginsiniz.tacsizkiral ve mkaaNN bunu beğendi.2 kişi bunu beğendi. - 29-04-2021, 16:43:06Bunun Türkiye ile alakası ne? Paranın arttığı yerde gider de artar, bu Gine'de de böyledir; İtalya'da da.RxMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle