• 27-04-2021, 12:54:23
    #1
    Düzenleme: Ömürlük biz sahiplendik
  • 27-04-2021, 13:00:33
    #2
    Instagram mavi tik✅
    bu fahiş fiyatlar neden
  • 27-04-2021, 13:12:21
    #3
    Öncelikle görmezden gelmediğiniz için Allah razı olsun. Başka veterinerlere gösterdiniz mi acaba? Eğer ki yine aynı şeyi söylerlerse ve fiyat aşağı yukarı aynı çıkarsa ameliyat olması gerekiyor. Karınca kararınca destek olmaya çalışırız.
  • 27-04-2021, 14:09:58
    #4
    İstanbul üniversitesindeki uzmandan haber geldi operasyon kesinleşmiş. 3 bin tl istiyorlar. Farklı veterinerede şuan götüremiyoz dükkanı bırakıp götürsekte aşşağı yukarı aynı fiyat çıkar. Fiyatlar çok yüksek bugün film çektiler 150 tl öyle gitti son çare olarak belediyeyi tekrar çağırcaz gelip alsınlar umarım yaşatırlar bir kenara atmazlar
  • 27-04-2021, 14:17:29
    #5
    Üyeliği durduruldu
    CasperTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstanbul üniversitesindeki uzmandan haber geldi operasyon kesinleşmiş. 3 bin tl istiyorlar. Farklı veterinerede şuan götüremiyoz dükkanı bırakıp götürsekte aşşağı yukarı aynı fiyat çıkar. Fiyatlar çok yüksek bugün film çektiler 150 tl öyle gitti son çare olarak belediyeyi tekrar çağırcaz gelip alsınlar umarım yaşatırlar bir kenara atmazlar
    Yönetim izin verse, hepimiz 3-5 verip el atsak minnağımıza.

    En son sokak kedisine araç çarpıp kaçtığı için veterinere götürmüş, icralık olmuş biri olarak sizi ayrıca anladığımı belirtmek isterim.
  • 27-04-2021, 16:03:44
    #6
    Bir tanıdığımız fatih topkapı veterinerliğine gidin fiyatta yardımcı olurlar dedi. Şuanda dükkandan fırsat bulup taksi ile yoldayız. Eğer fiyatta yardımcı olurlarsa gerçekten yardımcı olur musunuz barına vermeye içimiz el vermiyor veremiyoruz biz bu kedinin mahallede doğumuna şahit olduk dükkanımızın önünde büyüdü tavuğunu suyunu eksik etmedik içimiz el vermiyor belediyeye vermeye umarım veteriner fiyatta yardımcı olur sizleri bilgilendireceğim yoldayım.
  • 27-04-2021, 16:36:11
    #7
    hocam benide gelişmelerden haberdar edebilir misiniz
  • 27-04-2021, 19:56:34
    #8
    Bilgilendirme. Destekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Farklı veterinere götürdük ve orada yine film çekildi. Diğer veterinerin tam aksine ayağının kırık olmadığı anlaşıldı operasyonluk durum yokmuş. Sadece canı acımış 3-5 güne acısının geçeceğini söyledi. Gelelim asıl konuya. İlk ayağı kırılma işlemi olduğunda yani 15 günlük sargılı geçirdiği sürede ayağı yanlış kaynama sonucu ömür boyu sekecek şekilde kalacak. Yamuk kaynamış. Veteriner hatası bariz. Çünkü dedilerki neden sarmışlar bunu o zamandan ameliyat olması gerekliymiş. Ama ilk götürdüğümüz veteriner ameliyat etmeyip sarmayı uygun görmüştü. Sonuç olarak kediyi eve aldık bit ilacını vs yaptırdık artık biz bakıcaz o artık ev kedisi.