• 17-04-2021, 21:44:53
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Konu Başlığı : R10 Olarak Ne Yapabiliriz?

    Merhaba arkadaşlar,

    Bu proje hiç bir zaman duygu sömürüsüne mahal vermeyecektir. Eğer biz farkında olmadan böyle bir durum sezerseniz, lütfen bizi uyarınız.






    Ben ne yapabilirim diyen arkadaşlara ithafen kendi kendilerine bu projeye nasıl yardımcı olabilirim sorusunu sormasını rica ediyorum, bu sorunun cevabını size beyniniz uygun zamanda verecektir. Konumuz ile ilgili detayları aşağıda okuyabilirsiniz.

    Bildiğiniz üzere SMA hastalığı küçücük bebekleri tehdit ediyor. Burada binlerce kişiyiz ve Türkiye'de web için gündemi belirleyen insanların çoğu bu platformda barınıyor. Hem sosyal medya kanalı olsun, hem web sitelerimizle, mobil applikasyonlarımızla bu durum için ne yapabiliriz diye sormak istiyorum. Bu memleket sorunlarını el ele verip, çözebilecek bir memleket. Sizde kendi gücünüzü azımsamadan verebileceğiniz destek ile bu içinizden edeceğiniz bir dua dahi olabilir. Gelin arkadaşlar, gelin bu işi imece usulü başaralım, ortaya çok güzel bir Sosyal Sorumluluk Projesi çıkartalım, ve bu proje bu forumun medar-ı iftarı olsun.


    Düşündüğüm durumu şu şekilde paylaşmak istiyorum;

    SMA hastaları için hem sosyal medya da hem web üzerinde ayrı ayrı olması yerine bütüncül bir şekilde tüm hastaları içerecek platformlar oluşturmak ve bu platformların tanıtımını burada uzman arkadaşlarla birlikte gerçekleştirmek. Hastaların öncelik sırasına göre bağış toplamasını, ve bir hasta için bağış toplandıktan sonra diğer hasta için çalışmaya başlamak var. Bu projede maddi, manevi, yeteneğiyle yer almak isteyen arkadaşlar için hem beyin fırtınası yapabileceğimiz, bir discord sayfamız mevcut katılımlarınızı bekleriz. Lütfen, destek verebilecek arkadaşlar fikren dahi destek destektir discord grubumuza dahil olsun, özellikle ben ne yapabilirim ki diyen arkadaşlarımızın da bu gruba dahil olmasını önemle rica ediyorum. Discord bağlantısını aşağıda paylaşıyorum.

    Discord Grubu (SMA)
    https://discord.gg/rJaj8Q3q

    Alınan aksiyonlar:

    smahastalari.com alan adı ve hosting sponsorlukları ayarlandı.
    Eposta sunucusu yandex'e taşındı.
    Logo yapıldı.


    Proje Durumu:
    http://www.smahastalari.com (Domain + Hosting Tamam)

    Yapılacaklar ve İhtiyaçlar
    Domain @nefs;
    Hosting @isimkaydet;
    Logo Yapımcısı @ekrempolat; @yunusemre34; @berkdemiral16;
    Afiş - Banner Yapımcısı @berkdemiral16;
    Web Site tasarımı için tasarımcı
    Front-End developer arkadaşlar
    Back-End developer arkadaşlar @weprof; @yusufefe;
    Web Sayfası Güvenliği @StabilBey;
    Makale yazım Ekibi @ekrempolat;
    Sosyal Medya danışmanı arkadaşlar @omertuygun;
    SEO Uzmanı
    Adwords reklam yöneticisi
    Reklam Bütçe Sponsoru (Askıda)
    E-mail marketer

    Aklıma gelen ekip ihtiyacı bu etmenlerden oluşuyor. Atladığım, eklemek istediğiniz bir iş kolu varsa lütfen konu altından yazınız..

    Destekçiler
    @bakis; (yüreğiyle)
    @weprof; (html,css,php,js bilgisiyle)
    @nefs; (Domain sponsoru olarak)
    @hibravez; (Teşvik edici sözleriyle)
    @omertuygun; (sosyal medya konularındaki olacağı destek ile)
    @isimkaydet; (Hosting sponsoru olarak)
    @yusufefe; html ,js , php, grafik ve video düzenleme bilgisiyle)
    @ekrempolat; (ekibiyle birlikte logo ve makale desteğiyle)
    @StabilBey; İnternet sayfasının güvenliği konusunda
    @ESSA; Konu altından bilgili arkadaşlalrını davet ederek.
    @berkdemiral16; Logo, banner, afiş desteği ile
    @yunusemre34; Logo desteği ile


    Lütfen, bu konuda yapabileceklerinizle birlikte konuya cevap veriniz. Bu konuyu da gündemde tutup, daha fazla arkadaşın görmesini/destek olmasını sağlayalım. Bir ata sözü ile bitirmek istiyorum.

    Bir mıh bir nal kurtarır,
    Bir nal bir at kurtarır,
    Bir at bir yiğit kurtarır,
    Bir yiğit bir ülke kurtarır.

    Lütfen, kendi yeteneklerinizi küçümsemeyin.

    Not: Bu projede bu platformda yer alan insanlardan reklamlar için sponsorluk dışında kimseden ücret talep edilmemektedir. Herkes kendi yeteneğince yardım ortaya koyması talep edilmektir. Kimisi için bu seo'dur, kimisi için web hosting sponsorluğu, kimisi için konu hakkında makale, kimisi için yazılım, kimisi için tasarım, vs. kısacası destek olmak isteyenlerin gönlünden ne geçerse desteği kabul edilecektir.

    Bu konu süreç içerisinde yapılan işlemlere dair sürekli güncellenecektir.

    Saygılarımla,
    Cem Sönmez
  • 17-04-2021, 21:47:15
    #2
    Tüm kalbimle destekliyorum.
  • 17-04-2021, 21:49:49
    #3
    aynı konuyu ben açtım 1 tane cevap geldi oda aynıydı zaten illa 1 yıllık üyeliğimizin mi olmasi gerekiyor bu iş için ? merak eden varsa açtığım konulara bakabilir
  • 17-04-2021, 21:50:24
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Hiçbir şey olmaz o yüzden kendinizi yormayın. Bakın insanlar https://www.r10.net/off-topic/278201...iyorsunuz.html nelerle uğraşıyor
  • 17-04-2021, 21:50:48
    #5
    Devletin bu olaya el atması gerekiyor. En büyük destek ancak devlet aracılığı ile verilebilir. Ama neden kayıtsız kalınıyor pek bilgim yok. İçeriğini pek araştırmadım açıkcası.
  • 17-04-2021, 21:53:02
    #6
    bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tüm kalbimle destekliyorum.
    Bu desteğiniz için teşekkür ediyorum.

    cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aynı konuyu ben açtım 1 tane cevap geldi oda aynıydı zaten illa 1 yıllık üyeliğimizin mi olmasi gerekiyor bu iş için ? merak eden varsa açtığım konulara bakabilir
    Konunuzu görmemiştim, sizde böyle bir şeye niyet ettiyseniz gelin bu projenin yapılması için, bu projenin yöneticisi olun. Eğer hiç kimseye ulaşamazsak kendi imkanlarımızla birşeyler yaparız.

    ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiçbir şey olmaz o yüzden kendinizi yormayın. Bakın insanlar https://www.r10.net/off-topic/278201...iyorsunuz.html nelerle uğraşıyor
    Olumsuzluklar söz konusu olabilir ama biz deneyelim, hiç bir şey olmaz demeyelim. Lütfen, olumsuzlukları görmek yerine neler yapabiliriz bunu tartışalım.
  • 17-04-2021, 21:59:07
    #7
    Maalesef, şu anda genellikle SMA hastalarının aileleri, hayır sever insanlar bu konuda birşeyler yapıyor. Dilerim bir gün devletimiz bu konuya tam anlamıyla el atar ve bu konu kökten çözülür ancak o zamana kadar bizim birşeyler yapmamız gerekiyor.

    Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Devletin bu olaya el atması gerekiyor. En büyük destek ancak devlet aracılığı ile verilebilir. Ama neden kayıtsız kalınıyor pek bilgim yok. İçeriğini pek araştırmadım açıkcası.
  • 18-04-2021, 00:21:02
    #8
    ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiçbir şey olmaz o yüzden kendinizi yormayın. Bakın insanlar https://www.r10.net/off-topic/278201...iyorsunuz.html nelerle uğraşıyor
    O konuyu bu konuya taşımanız aşırı anlamsız olmuş. Çok bilgili olmak her insana maalesef ki yaramıyor...
  • 18-04-2021, 20:48:52
    #9
    Evet arkadaşlar gönüllü arkadaşlar beklenmektedir. Yapılacaklar ve İhtiyaçlar kısmı konuya eklenmiştir. Ehil olan arkadaşlardan ricam konu altına yazmalarıdır.