Beni 'nasılsın' vb. gibi sorulardan soğutan hadise.
Her sorulduğunda bu faktörün farkındalığını yaşıyorum çünkü.
Şöyle bir düşünüyorum 'nasılım, ne yapıyorum' içinde bulunduğum günün, evvelki günün aynısı olduğu aklıma geliyor. Te allahım ya :d
Günlerin 'Dünün aynısı' Olarak Geçmesi
8
●103
- 31-03-2021, 10:10:07Nasılsın, napıyosun? Çalışıyorum, iyi sen. Evet bu soruya robotlaşmış bir şekilde cevap veriyorum artık. Umarım iyisindir, bir sorun yoktur, hayatında her şey yolunda mı? Gibi sorular biraz daha samimi geliyor.
Ek olarak,. Artık o kadar hızlı ki günler, yakalamakta zorluk çekiyorum. Haftalar gün, günler bir kaç saat oldu sanki.
- 31-03-2021, 10:41:33başlıkla alakalı bir film geldi aklıma, izlenmesini tavsiye ederim...
https://www.imdb.com/title/tt0107048/ - 31-03-2021, 11:26:50Muhtemelen Türk insanının ortak sorunu. Pandemi günlerini bir tarafa bırakınca normal günlerde dahi üretmemek ve sadece tüketmek için yetiştirilen, kend isine verilen işin dışında başka iş yapabileceğini aklına dahi getirmeyen insanlazamanınırın farklı etkinliklerle değerlendiremediği için ortaya çıkan durumdur.
-Sözlük gibi oldu
