• 14-03-2021, 15:03:26
    #37
    Bu azure olayını ancak olsa olsa hosting firmaları açıklar diye düşünüyorum. Böyle bir sorun olursa +20 domain technocloudsta anında taşırım.
    @odeaweb; - @Bartuc; sizin bu konuda düşüncenizi öğrenebilir miyiz. Çok büyük bir karmaşa var. Etiket atıp rahatsız ettiysem özür dilerim
  • 14-03-2021, 16:55:37
    #38
    genchost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    GoDaddy Yetkili Birimleri ile Görüştüm 70K Kayıt Bizim Reseller Hesaplarımızda Yok Dediler. Yakından Takip Ediyorum.
    Ben de görüşmüştüm. Bana domainler bizde değil demediler. Sadece sorunu ilgili firma ile çözün demişlerdi ve muhatap almamışlardı. Zaten domainlerin ücretini vs ödemezseniz godaddy el koyup satışa çıkarıyor. Yani burada ana bayi godaddy. WildWestDomains firması da zaten godaddy'a ait. Size neden böyle demişler anlamadım. Fakat şu bir gerçek, herkes topu birbirine atıyor bu olayda.
  • 14-03-2021, 16:57:26
    #39
    Üyeliği durduruldu
    bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de görüşmüştüm. Bana domainler bizde değil demediler. Sadece sorunu ilgili firma ile çözün demişlerdi ve muhatap almamışlardı Zaten domainlerin ücretini vs ödemezseniz godaddy el koyup satışa çıkarıyor. Yani burada ana bayi godaddy. WildWestDomains firması da zaten godaddy'a ait. Size neden böyle demişler anlamadım. Fakat şu bir gerçek, herkes topu birbirine atıyor bu olayda.
    Biz Direk Hesaplarını Sorgulattık Reseller Hesaplarının İçinde 70K Kayıt Yok Dediler.
  • 14-03-2021, 16:59:47
    #40
    genchost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biz Direk Hesaplarını Sorgulattık Reseller Hesaplarının İçinde 70K Kayıt Yok Dediler.
    Zaten domainler aslında azure üzerinde benim anladığım kadarıyla. Fakat yine de son nokta godaddy ama o da azure apilerine destek vermiyoruz demişti.