Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl anlarsanız anlayın ama artık umurumda değil.
Kişinin instagram profiline girip baktım.
Malum partiden bir resimi var.
Benim bildiğim bu partilere mensup olan ve 3 kadını öldüren kansız var.
Kİmse neden sesini çıkartmıyor?
Neden hala bu partiler siyasi olarak ayakta kalabiliyor gerçekten ANLAMIYORUM.
Sadece ülkemden o kadar sıkıldım ki artık yurt dışına def olup gitmeyi ve burayı tamamen unutmayı istiyorum.
Ya sen anlatıyorsun,

Pınar Gültekin vahşice katleden kişi hangi partiye mensuptu, sonradan babasını arayıp davadan vazgeçmesini söyleyen hangi partinin milletvekiliydi. Kadının adını karalayıp katili masumlaştırmaya çalışanlar hangi zihniyetinin ürünüydü. Ya da Gökhan Arıcan cinayeti açıklayabilir misiniz.

Arkadaşları ile yaşlı bir adamı döven Halil S.'ye, alkollü bir şekilde bir aileyi katleden Emrah S.'te, eşini darp eden Ozan G.'e sahip çıkıp, mağduru suçlayanlar kimlerdi.

Daha yetmediyse özelden isterseniz sabaha kadar yazarım, ekran görüntüleri, videolar, haber linkleri atarım.

Böyle tartışmalara girmek istemiyorum da, bu yazılan da terbiyesizliktir. O malum partiden dediğin kişi ile o kadın evli ve çocuğu var senin bu mantığına göre kadın da suçlu. Her sene, bir kadını darp eden, hakimi öldüren Yılmaz G.'yi kutlayan, katili, tacizciyi aklamaya çalışan zihniyet çıkıp başkasına laf yapmasın.

Bu kafayla bir şeyleri anlamamınız da normal.