• 05-03-2021, 20:24:02
    #1
    https://adidashoes.xyz/adidass/ 1614964959160

    Sabahtan beridir Whatsapp üzerinden bu linki atıp duruyorlar sahte olduğunu biliyorum ama ne bunun dalgası?


    (HERHANGİ BİR SORUMLULUK ALMIYORUM, SADECE MERAK ETTİĞİM İÇİN KONU AÇTIM.)
  • 05-03-2021, 20:25:39
    #2
    yalan dolan .xyz domain zaten pekte takmamak lazım
  • 05-03-2021, 20:25:50
    #3
    hocam spam link tıklamayın kişisel bilgileriniz uçar.
  • 05-03-2021, 20:26:22
    #4
    spamla.
  • 05-03-2021, 20:26:58
    #5
    telefonlarda otomatik mesaj atan bir site hocam sen tikladiginda tum arkadaslarına onlar tıkladıgında arkadaslarının arkadaslarına gidecek sekilde bir sistem yani soyle ;

    1 -- 50 - 2500 - 50000 - 1000000 ..... boyle gidiyor
  • 05-03-2021, 20:28:04
    #6
    Joddey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telefonlarda otomatik mesaj atan bir site hocam sen tikladiginda tum arkadaslarına onlar tıkladıgında arkadaslarının arkadaslarına gidecek sekilde bir sistem yani soyle ;

    1 -- 50 - 2500 - 50000 - 1000000 ..... boyle gidiyor
    Bilgisayar üzerinden açtım bir şey olmadı, herhangi bir zararı var mıdır ?
  • 05-03-2021, 20:28:18
    #7
    guzel bir domain olmamis ama genellikle bunu IDN'lerle yapilir ve orada senin gordugun adidas.com' olsa bile gercekte a bildigimiz a degildir farkli bir alfabeden alinmis a'dir
  • 05-03-2021, 20:32:50
    #8
    Joddey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telefonlarda otomatik mesaj atan bir site hocam sen tikladiginda tum arkadaslarına onlar tıkladıgında arkadaslarının arkadaslarına gidecek sekilde bir sistem yani soyle ;

    1 -- 50 - 2500 - 50000 - 1000000 ..... boyle gidiyor
    Tıkladım ne olacak simdi
  • 05-03-2021, 20:33:59
    #9
    Konuyu düzenleyip linki pasif edin hocam kaynak kodu yerinden isterseniz.

    Spam trojen linkerden olabilir. Yabancı sitelerde ************** olarak başlık atmış.