merhabalar. çarşamba günü telefonum bozulduğundan hiç inceleme ve araştırma fırsatı bulamadan bir teknoloji mağazasından se 2020 aldım. birkaç gündür kullanıyorum öncesinde android kullanan birisi olarak sarj konusunda çok müzdaribim. 2 senedir kullandığım 1200 tllik xiaomi marka telefon full sarj ile gün boyunca bol kurcalama ile gece yatana kadar gitmesine rağmen se 2020 de aynı kullanım performansıyla öğlen 3'de sarj tamamen bitiyor, merak ettiğim bu benden kaynaklı bir problem mi, yoksa telefonda bir anormallik mi var sizce? garantiye göndermeli miyim
telefonlarda yasal olarak açılmış ve kullanılmış ürünün memnuniyetsizlik sebebiyle iadesi var mıdır?
son olarak iadesi yoksa bu telefonu 2. el olarak satsam çok zarar eder miyim?
iphone se 2020 kullanan varmı?
6
●93
- 20-02-2021, 20:40:10Hangi sürüm hocam. Bu arada şarj ne kadar gittiği değil önemli olan ne kadar ekran süresi aldığınız.
Ekran süreniz ne?
Ben de kullanıyorum ve gayet memnunum ekran süresi 4 saat civarı. - 20-02-2021, 21:01:07deniyorum hocam teşekkür ederim.
CavitUcaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

3 saat hocam. bugün saat 6'15'de uyandım. 08'den itibaren ara ara telefonu kurcaladım saat 16'da sarjım yüzde 2 idi.
ios 14,4
yazılım
whiteaygir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 20-02-2021, 23:47:4114.4 ile şarjda iyileşme olduğu söyleniyordu hocam. Ben sırf 14 sürümlerindeki şarjın çbuk bimesinden dolayı halen daha 13.5 kullanıyorum. Yeni gelecek güncellemelerle belki şarj biraz daha fazla gider.
