• 28-02-2021, 11:38:20
    #19
    Aglamaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ttnet kullanıyorum alt yapım 51 Mpbs'ye kadar destekliyor dediler VDSL HİPERNET. Ama 50 Mpbs hız almak mantıklımı sence. Yoksa 24 veya 35 Mpbs hızamı geçmeyelim. SNR Margin değeri düşük oluyor mu hız yükseldikçe.

    35 mb idealdir çünkü tt altyapısı eskimiş veya ekranlarda görünen gibi olmayabilir o yüzden 35 mb daha mantıklı altyapı desteklemezse sürekli kopmalar yaşarsın SM değeri sabit kalıyor
  • 28-02-2021, 12:03:17
    #20
    FeNaa_63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    taşıma işlemi yaparsanız örneğin x firmasından y firmasına burda kurulum yapılmaz zaten aynı port üzerinden kullanırsınız sadece modem kurulumu yapılması yeterli olur millenicomun müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum kafanıza takılan soru varsa yardımcı olmaya çalışabilirim
    Beni milleni müşteri hizmetleri diye aradılar. Telefona milleni online islemler şifresi geldi onu bana söyleyin dedi. Böyle birşey var mi sizde. SMS te de şifrenizi kimseye paylaşmayın yazıyor.
  • 28-02-2021, 15:47:05
    #21
    Üyeliği durduruldu
    en güzeli netspeed gerisi yalan. Bizim millet markaya reklama ve bilinirliğe para verecek diye kazık yedikçe yiyor.
  • 02-03-2021, 21:28:29
    #22
    Tolga26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Beni milleni müşteri hizmetleri diye aradılar. Telefona milleni online islemler şifresi geldi onu bana söyleyin dedi. Böyle birşey var mi sizde. SMS te de şifrenizi kimseye paylaşmayın yazıyor.
    öyle bir sürecimiz yok itimat etmeyin ordan hizmet numaranızı falan alarak işlem yapabilirler