Konu yanlış yerde olabilir, bu konuda moderatör hocalarımın desteklerini rica ediyorum.
Ocak 2020'de arkadaşım ile birlikte; kurum ve kuruluşlara eğitim organize etmek için bu şirketi kurmuştuk.
Fakat kuruluş tarihinden itibaren, bugüne kadar herhangi bir ticari faaliyeti olmadığı gibi fatura dahi bastırılmadı.
Kişisel sebeplerle gelişen süreçler sonucunda; şirketi kapatmak istiyoruz fakat kapatma yerine devretmenin daha mantıklı olduğunu gördük.
Eğer yeni limited şirket açma arefesinde olan varsa; bedelsiz devrini gerçekleştirebiliriz. Devir işleminde doğacak(doğuyor mu bilemiyorum
) masraflar size ait olacaktır. Genel Bilgiler:
- 250.000 TL sermaye ödenmiştir.
- Birçok alanda meşgale bulunmaktadır, tane tane yazamadığım için ilgilenen olursa sorabilir.
- Herhangi bir borcu yoktur. Ticari faaliyet olmadığı için fatura dahi basılmadığı gibi; çek, senet vb. kağıtla işimiz olmadı.
- Eğer eğitim alanında sektöre devam edecek olursa; kendimce tanıtım sayfası ve moodle alt yapısıyla online kurs sistemi kurulu. Bir miktar ücret ile devredebilirim, teklifinize bağlı. (Başarılı öğrencilere özel sertifika basımı dahil)
- 1 yıl boyunca, Galata bölgesinde bulunan bir sanal ofisle anlaşmamız vardı; sabit bir ofis olmayacaksa anlaşmayı uzatabilirsiniz.
Anti parantez, 1 yıllık limited şirketi, sicili temiz ve 250.000TL sermaye ödenmiş gözükmektedir.
Özellikle ihale, şirketlere teklif gibi hususlarda ön plana çıkarmaktadır. Değerlendirmenizi öneririm.