• 08-01-2021, 01:04:21
    #10
    ReH
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar, az önce video izlerken arka arkaya sms geldi.
    Facebook reklamı sadece 1 kere çıktım oda farklı bir karttan ödemesini yaptım ve bu kartımı sadece bakkal markette kullanırım hiç bir internet sitesinden alışveriş bile yapmadım.
    Bu nasıl olabiliyor? Ne yapmam gerekli?
    Şimdiden herkese teşekkür ederim
    exxen olmasın hocam
  • 08-01-2021, 01:09:45
    #11
    Fersahglmz24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bazı Market Çalışanları Sadece Bu İş İçin Bile İşe Girebiliyorlar. Kart Hırsızlığı İçin Telefon Kamerasıyla Vs Çekiyor. Kredi Kartı Konusunda Uyanık Olmak Gerek. Ben tüm İşlemlerimde Atmyi Kontrol Ediyorum Ve Qr Kullanıyorum. Hiçbir Banka Kartımlada İnternetten Alışveriş Yapmıyorum. Paparaya Havale Atıp Sanal Kartla Alıyorum. Hiçbir sisteme güvenmemenizi tavsiye ederim.
    söyleyeceklerimi yazmış zaten arkadaş büyük ihtimal internetten alışverişin açık olduğunu düşünüp 3d secure olmayan bir yerden alışveriş yapmak istemişlerdir.kartınızı kapatıp yeni bir kart alın ve şüphe duyduğunuz bi market var ise ordan alışveriş yapmayın
  • 08-01-2021, 01:11:49
    #12
    Merhaba,
    Sorunu Facebook ödeme ekibine bildirerek çekilen parayı iade alabilirsiniz. Ayrıca kartınızın ilişkili olduğu reklam hesaplarının da kapatılmasını isteyebilirsiniz.
    Tüm endişeleriniz için bu form aracılığıyla destek ekibine ulaşabilirsiniz; https://facebook.com/help/contact/1856425021037976